Poletna turška nagajivščina 12 dni – kliknite tukaj

Stopnja 3 – Oskarjevo doživeto potovanje

“Nagajivščina” je še za stopnjo bolj nagajiva in igriva od “doživetja”. V osnovi gre za potovanje Turško doživetje 10/11 dni (oglejte si opis tega potovanja), ki je prilagojeno poletnemu potovalnemu času in so mu dodana močnejša doživetja dežele in samega sebe.

Z nočitvijo v Taškentu smo v potovanje pričarali Turčija-morjeres pravo Turčijo, ki še vedno živi samobitno življenje. Z nočitvijo na ladjici pri potopljenem mestu Kekova potovanje vključuje dinamiko in romantično čarobnost, v kateri uživa otrok v nas.

Potovalni stil: doživeto potovanje je bolj aktivno in doživeto od turističnih potovanj, vendar lahko stopnjo intenzivnosti prilagodite željam (in se kakšnega sprehoda tudi ne udeležite …). Nočimo v hotelih na nivoju 3*, vključeni so vsi zajtrki in večina večerij, na ladjici vas razvajamo s polnim penzionom. Le v Taškentu nočimo v hotelu 2* z zajtrkom.

Potovanje je cenovno zelo ugodno, vključuje kvalitetne sestavine in je zelo doživeto. Priporočamo ga vsem mladim in mladim po srcu, ki uživate v pristnih vzdušjih in doživetjih. Potovanje je kot nalašč tudi za družine z mlajšimi otroki .

 

Komentirajte

Za komentiranje morate biti prijavljeni.

Zahodna Turčija-Pogled na morje-tran
POTOVANJE:
Cena:
od 840 EUR
Trajanje:
od 12 dni
Potovalni stil:
Stopnja 3 - Oskarjevo doživeto potovanje
Turčija-Istanbul-Hagia Sophia-zastava-trae
POTOVANJE:
Cena:
od 1098 EUR
Trajanje:
od 15 dni
Potovalni stil:
Stopnja 3 - Oskarjevo doživeto potovanje
Zahodna Turčija-Efez-trxk
POTOVANJE:
Cena:
od 744 EUR
Trajanje:
od 9 dni
Potovalni stil:
Stopnja 2 - Oskarjevo turistično potovanje
Portal agencija-oskar.si uporablja piškotke, da lahko z analizo obiska izboljšujemo storitev, za namene oglaševanja ter raziskave rabe spleta. Prosimo vas, da nam prijazno dovolite, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen. V primeru, da boste nadaljevali z uporabo naše spletne strani, bomo to razumeli kot privolitev. Vašo odločitev lahko vedno spremenite tukaj.
Se strinjam
Ne strinjam se