14. maj, 2013   Agencija Oskar, Turčija  

 

Poletna turška nagajivščina 12 dni

Poletna turška nagajivščina 12 dni – kliknite tukaj

Stopnja 3 – Oskarjevo doživeto potovanje
“Nagajivščina” je še za stopnjo bolj nagajiva in igriva od “doživetja”. V osnovi gre za potovanje Turško doživetje 10/11 dni (oglejte si opis tega potovanja), ki je prilagojeno poletnemu potovalnemu času in so mu dodana močnejša doživetja dežele in samega sebe.
Z nočitvijo v Taškentu smo v potovanje pričarali Turčija-morjeres pravo Turčijo, ki še vedno živi samobitno življenje. Z nočitvijo na ladjici pri potopljenem mestu Kekova potovanje vključuje dinamiko in romantično čarobnost, v kateri uživa otrok v nas.
Potovalni stil: doživeto potovanje je bolj aktivno in doživeto od turističnih potovanj, vendar lahko stopnjo intenzivnosti prilagodite željam (in se kakšnega sprehoda tudi ne udeležite …). Nočimo v hotelih na nivoju 3*, vključeni so vsi zajtrki in večina večerij, na ladjici vas razvajamo s polnim penzionom. Le v Taškentu nočimo v hotelu 2* z zajtrkom.
Potovanje je cenovno zelo ugodno, vključuje kvalitetne sestavine in je zelo doživeto. Priporočamo ga vsem mladim in mladim po srcu, ki uživate v pristnih vzdušjih in doživetjih. Potovanje je kot nalašč tudi za družine z mlajšimi otroki .