Po uhojenih poteh 16 dni – kliknite tukaj

Stopnja 3 – Oskarjevo doživeto potovanje

Najbolj celovito in doživeto poletno potovanje in počitnice hkrati! Popelje vas po najmočnejših vzdušjih turške dežele. Potovanje je lagodno in sproščeno, hkrati pa vsebinsko vseskozi pestro in zanimivo. Zgodbe sledijo zgodbam, vzdušja se tankočutno nadgrajujejo; krepi se stik z gostujočo deželo, po kateri ne le potujemo, temveč proti koncu s Kapadokijo tudi zaživimo!

Vpeljemo vas v turško samobitnost in obiščete vse Turčija-Simenaglavne znamenitosti zahodne Turčije. Velik del potovanja preživite na dinamičnih počitnicah v objemu obmorskih radosti; vključeni so tudi izleti z ladjicami po najlepših kotičkih turške obale (1 noč na ladjici tudi prespimo). Potovanje je zasnovano AKTIVNO (veliko je sprehodov po čudoviti naravi) in NAGAJIVO (vključuje pestro raznovrstnost in igrivi izziv).

Potovanje je zasnovano na osnovi hotelov nivoja 3*, vključenih je nekaj večerij, veliko pa je tudi priložnosti za lastno raziskovanje kulinarike in specialitet. Priporočamo vsem, ki si želijo začutiti gostujočo deželo in sebe v njej, družinam z otroki in vsem, ki si želijo aktivnega odklopa in nepozabno doživetje.

Potovanje za sladokusce, romantike, raziskovalce … in vse vmes!

 

Komentirajte

Za komentiranje morate biti prijavljeni.

Zahodna Turčija-Pogled na morje-tran
POTOVANJE:
Cena:
od 840 EUR
Trajanje:
od 12 dni
Potovalni stil:
Stopnja 3 - Oskarjevo doživeto potovanje
Turčija-Istanbul-Hagia Sophia-zastava-trae
POTOVANJE:
Cena:
od 1098 EUR
Trajanje:
od 15 dni
Potovalni stil:
Stopnja 3 - Oskarjevo doživeto potovanje
Zahodna Turčija-Efez-trxk
POTOVANJE:
Cena:
od 744 EUR
Trajanje:
od 9 dni
Potovalni stil:
Stopnja 2 - Oskarjevo turistično potovanje
Portal agencija-oskar.si uporablja piškotke, da lahko z analizo obiska izboljšujemo storitev, za namene oglaševanja ter raziskave rabe spleta. Prosimo vas, da nam prijazno dovolite, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen. V primeru, da boste nadaljevali z uporabo naše spletne strani, bomo to razumeli kot privolitev. Vašo odločitev lahko vedno spremenite tukaj.
Se strinjam
Ne strinjam se