14. maj, 2013   Agencija Oskar, Turčija  

 

Po uhojenih poteh 16 dni

Po uhojenih poteh 16 dni – kliknite tukaj

Stopnja 3 – Oskarjevo doživeto potovanje
Najbolj celovito in doživeto poletno potovanje in počitnice hkrati! Popelje vas po najmočnejših vzdušjih turške dežele. Potovanje je lagodno in sproščeno, hkrati pa vsebinsko vseskozi pestro in zanimivo. Zgodbe sledijo zgodbam, vzdušja se tankočutno nadgrajujejo; krepi se stik z gostujočo deželo, po kateri ne le potujemo, temveč proti koncu s Kapadokijo tudi zaživimo!
Vpeljemo vas v turško samobitnost in obiščete vse Turčija-Simenaglavne znamenitosti zahodne Turčije. Velik del potovanja preživite na dinamičnih počitnicah v objemu obmorskih radosti; vključeni so tudi izleti z ladjicami po najlepših kotičkih turške obale (1 noč na ladjici tudi prespimo). Potovanje je zasnovano AKTIVNO (veliko je sprehodov po čudoviti naravi) in NAGAJIVO (vključuje pestro raznovrstnost in igrivi izziv).
Potovanje je zasnovano na osnovi hotelov nivoja 3*, vključenih je nekaj večerij, veliko pa je tudi priložnosti za lastno raziskovanje kulinarike in specialitet. Priporočamo vsem, ki si želijo začutiti gostujočo deželo in sebe v njej, družinam z otroki in vsem, ki si želijo aktivnega odklopa in nepozabno doživetje.
Potovanje za sladokusce, romantike, raziskovalce … in vse vmes!