12. sep, 2012   Agencija Oskar, Oskar piše  

 

Oskarjeve zimske destinacije

 
Za zimo 2012/13 smo pripravili kopico eksotičnih dežel, za vsak okus in predstavo. V našem zimskem izboru tako lahko poljubno igrate filmski žanr (potovalni stil), ki ste si ga zamislili; od puščavskih avantur do tropskih pravljic in napetih pustolovskih zgodb. Preletite kratek pregled, morda vam ustvari zmagovito idejo letošnje zime! Srečno.
JUGOVZHODNA AZIJA – MJANMAR, INDOKINA, TAJSKA, FILIPINI, INDONEZIJA.  Zaobjeli smo praktično vse dežele te potovalno tako zelo priljubljene regije! Letos se hitro vzpenjajo potovanja v INDOKINO – predvsem je tu TAJSKA (z Malezijo), MJANMAR in 04 Mandalay najdaljši tikov most na svetu 300x199 - Oskarjeve zimske destinacijeVIETNAM (z Laosom in Kambodžo), spet pa vlečejo prenovljena potovanja v INDONEZIJO.
Letošnja novost v tem delu sveta so FILIPINI, ki že dobivajo svoje sopotnike!
INDIJA, NEPAL IN ŠRILANKA. Korak bliže. Izjemna pestrost in raznolikost potovanj. Vsebinsko je najbolj polna SEVERNA INDIJA, kamor vas popeljemo po več-ih zamislih, kjer je vsaka močnejša od prejšnje. Tudi gorati NEPAL lahko doživite ali v kombinaciji z Indijo, ali pa kot samostojno potovanje s trekingom … Tu je tudi evergreen Oskarjeva ŠRILANKA, ki že leta navdušuje in prav čudno je, če na Budini solzici v Indijskem oceanu še niste bili!
Letošnja novost je JUŽNA INDIJA, ki je tropska destinacija in kombinacija indijske vsebine ter tropskega vzdušja.
AFRIKA – ETIOPIJA, ERITREJA, KENIJA, TANZANIJA, ZANZIBAR, MADAGASKAR. V podsaharski Afriki je naša glavna destinacija ETIOPIJA, ki je neverjetno pestra in vsebinsko polna. V KENIJI in TANZANIJI se nagledate divjih živali, potem pa se prileže nekaj počitnic na ZANZIBARJU. MADAGASKAR je svet zase, neverjetna narava in življenje, kot ga ne najdete nikjer drugje …
Letošnja novost je Eritreja, ki jo bomo izvedli enkrat letno – letos je potovanje že zagotovljeno!
SREDNJA AMERIKA – KUBA, MEHIKA, GVATEMALA, BELIZE, JAMAJKA. Kuba Cayo 300x201 - Oskarjeve zimske destinacijeNajmočnejša Oskarjeva destinacija je KUBA, kjer lahko izbirate med tremi potovanji skoraj vsak zimski mesec. Odlična potovanja po še vedno enkratni deželi vsakič znova navdušujejosopotnike, predvsem Chejeva zgodba! Letos smo čvrsto zastavili tudi MEHIKO, GVATEMALO in BELIZE, začenjamo z novim letom, končujemo v aprilu. Vabljeni.
Letošnja novost je Jamajka, ki jo nameravamo izpeljati februarja.
JUŽNA AMERIKA – PERU, BRAZILIJA, EKVADOR Z GALAPAGOSOM. Pričakujemo, da bo to Oskarjeva najhitreje rastoča regija naslednjih let. Glavna destinacija je PERU, ki ga že leta odkrivamo z največjim uspehom. V marcu želimo izpeljati EKVADOR z GALAPAGOSOM – to potovanje je nekaj posebnega (kot vsako) – že vaš interes šteje!
Letošnja novost je bolj popotniško oblikovana BRAZILIJA, ki že dobiva svoje potnike, potovanje pa nameravamo izpeljati največ dvakrat letno.
ARABSKI SVET – MAROKO, EGIPT, SINAJ, IZRAEL, JORDANIJA, JEMEN S SOKOTRO. Maroko erg chebbi beduin 213x300 - Oskarjeve zimske destinacijeAtraktivne zimske destinacije zmernih cen in izjemnih doživetij, Oskarjeve specialitete. V te kraje vas popelje veliko naših potovanj. Letošnjo zimo boste lahko uživali v večji diskretnosti dežel, ko turizem še ni v polnem zamahu, dežele pa so vas zato toliko bolj vesele.
Izpostavljamo: puščavske pravljice, ki so posebna poslastica, enkraten odklop od vsakdanjosti, ki ga danes morda najbolj potrebujemo!
EVROPA – ANDALUZIJA IN TENERIFE, PORTUGALSKA Z MADEIRO. V zimskih dneh so atraktivne južnoevropske destinacije. Poleg bolj klasičnih potovanj po Portugalski in Španiji izpostavljamo dve atraktivni potovalno–počitniški kombinaciji – Madeira 300x200 - Oskarjeve zimske destinacijehit leta 2012 je Portugalska z Madeiro,
 
 
Letošnja novost je ANDALUZIJA S TENERIFI, kjer na prijeten način združujemo vsebinsko zgodbo mavrske Španije z nekajdnevnimi počitnicami na obmorskih Tenerifih – prijazen koncept, ki navdušuje!
 Oskar