29. avg, 2012   Agencija Oskar, Člani pišejo, Maroko  

 

Oskarjeve nagajivščine

 

  • Maroška nagajivščina – preprosto čudovito, čarobno, nepozabno. Maroko – Ait Ben Haddou – Filmsko mesto tradicionlane karavanske oaze 225x300 - Oskarjeve nagajivščinePotovanje je bilo doživeto v vseh pogledih, pričakovanja pred potovanjem so bila zelo mala, a tudi to je prispevalo k nepozabnemu doživetju vsakega posameznega dne. Maroko me je očaral. Z pripravo/ izvedbo vašega programa je bila tančica, ki je prekrivala Maroko, korak za korakom počasi odkrita/ razkrita. Vsak posamezni dan, trenutek me je razveseljeval in mi risal nasmeh na obraz. In s tem odkrivanjem se je počasi začel kazati tudi otrok v meni, ki se je dan za dnem, prepuščal malim, prijetnim trenutkom in se igral v velikem peskovniku življenja. Hvala vam za vaš doprinos k temu mozaiku življenja. 
  • V življenju ni pomembno kolikokrat sapo zajameš, temveč koliko je trenutkov, ki ti jo vzamejo vstran.
  • Lepo smo se imeli, skupina je bila super, spoznali življenje berberov, … skratka super!
  • Domov odhajam utrujena, vendar polna vtisov, spominov in doživetij. Senad je odličen vodnik, zelo dobro pozna zgodovino države in naroda, pripravi te do tega, da se poglobiš vase in Maroko – Rabat – Gerab prodajalec vode 225x300 - Oskarjeve nagajivščinerazmišljaš o globokih, nevsakdanjih stvareh.
  • Vaše potovanje je fantastično in navdušena nad programom in vodičem.
  • Izjemno potovanje, izjemen vodnik!
  • V Maroko sem se odpravil čisto po naključju, z rahlo neprijetnimi občutki zaradi izkušenj iz podobnih turistično bolj obleganih destinacij, vendar so na koncu prevladala pozitivna doživetja. Mogoče zaradi ramadana ni bilo pretirane vsiljivosti razno raznih prodajalcev ali pa sem to končno sprejel kot del življenja in njihovega preživetja. Mogoče je bilo enostavno nekaj v zraku.
  • V celoti mislim, da je to potovanje enkratno doživetje pokrajine in njenih ljudi, utrip Maroka in njegovega življenja, ko se potnik za nekaj dni preseli v neki drugi čas in lahko spozna resnične vrednote življenja – kot tudi vplive civilizacije.
  • Vodiči vsi – znajo uskladiti skupino, počutje vsakega, nas zelo starih in tudi tistih malih, ki jim želimo pokazati, da je mnogo stvari na svetu, ki so pomembnejše od interneta … Upam, da bodo vsi moji vnuki nekoč postali vaši sopotniki.