09. maj, 2017   Agencija Oskar, Individualna potovanja   ,

 

Oskarjeva individualna potovanja

Potovanje za nas ne pomeni ”ena velikost ustreza vsem”…
Prišel bo čas, ko si boste zaželeli nekaj več – prilagojeno potovalno izkušnjo. Nekaj zgrajeno samo za vas. Naša ekipa vam hitro sestavi potovalni načrt.

Kaj je »pametneje«? Sam ustvariti svoje potovanje ali pripravo prepustiti strokovnjakom?
Odgovor si ustvari vsak sam. Vemo pa, kaj pridobite, če pripravo prepustite nam:

Prihranek časa

Naenkrat se znajdete, pred Internetom z dostopom do milijon podatkov in kaj sedaj … sledi prebiranje, sedenje ob računalniku, lovljenje najboljših cen … Raziskave so pokazale, da potniki porabite minimalno 30 ur svojega časa za raziskovanje in načrtovanje. Končni rezultat običajno pokaže, da ureditev potovanja prek potovalnega agenta stane enako ali manj, kot če vse skupaj urejate sami. Kot dejavnik časa, ki ga tu prihranite, bi bila odločitev ureditve vsega prek vašega potovalnega agenta vsekakor vredna tega stroška.

Oskarjeva individualna potovanja

Prihranek denarja

Ideja, da katerokoli spletno podjetje ponuja najnižje cene na vseh področjih, je mit. Spletne strani same ne morejo zagotoviti najboljšo ponudbo, ker cena hotelske sobe, letalske vozovnice in drugih storitev niha. Cene letalskih vozovnic se spreminjajo glede na dan v tednu ali času dneva, in hoteli spreminjajo svoje cene glede na dan v tednu, bližine rezervacije do dneva uporabe, in ali je del določenega popusta. Ključ je poznavanje pravil in nihanj ter dobra kombinatorika.
Tu s svojim znanjem vstopimo mi in vam dostavimo kakovosten program potovanja brez misije ”obiranja potnika”. Potnik pri nas dobi kar največ za svoj denar.

Oskarjeva individualna potovanja

 Varnost

Kot potovalni agenti vam ne samo pomagamo načrtovati vaših počitnic, ampak hkrati igramo vlogo vašega »dopustniškega zagovornika«.  Z prodajo aranžmaja se za nas zgodba ne zaključi. V primeru kakršnih koli težav smo tu za vas do vašega povratka – asistenca 24/7. 

Kaj nas odlikuje?

Naši načrti poti so skrbno pripravljeni na podlagi lastnega znanja ter izkušenj. Poskrbimo, da se potovanje kar najbolje ujema z vami in, da kolikor je le mogoče sovpada v vaš proračun.

Kako rezervirati individualno potovanje?

1. Vse se začne z idejo oziroma željo. Je še nimate?
    Mi jih imamo ogromno – kliknite tukaj.
2. Odgovorite si na naslednja vprašanja:
    Kam in kdaj želim potovati?
    Kakšen nivo nastanitve si želim imeti?
    Kakšen prevoz želim?

3. Pokličite na 04/20-14-338, 339 ali nam pišite na individualno@agencija-oskar.si.

 Več … Individualna potovanja >>

Individualna potovanja