07. dec, 2016   Agencija Oskar, Oskar piše, Potovanja prihodnosti, Šrilanka   , , ,

 

Oskarjeva celostna potovanja – potovanja prihodnosti!

Zavest na potovanje pripelje svojo Osebnost. (oskarizem)

Premierno potovanje 

Oskarjeva celostna Šrilanka 12 dni, 26. januar 2017


Potovanja prihodnostiTisti, ki ste z mano potovali okvirno že veste za kaj gre
– le da gre tu za močno nadgrajeno zgodbo z možnostjo nepredstavljivo večjega učinka. Na potovanju je torej še vedno lahkotno in presežno, polno in spontano, sproščeno in vsakič enkratna zgodba skupine in sopotnika v njem. Vse to smo na nek (neozaveščen) način že počeli in bilo nam je všeč. Poslej pa bomo na Potovanjih prihodnosti lahko črpali veliko več, saj gre za potovanja z najvišjo dodano vrednostjo – za vsakega, ki si to želi!

Potovanje prihodnosti zdaj še imenujem “celostno” potovanje, a je to zgolj delovni naslov. Potovanje prihodnosti bo “ozaveščeno” potovanje. Na njem bo sopotnikova Zavest ZAVESTNO pripeljala na pot svojo Osebnost. Za tako potovanje potrebujemo ozaveščenega vodnika, ozaveščeno potovalno zasnovo in potnika, ki si želi in išče “nekaj več” – to pa je lahko vsakdo med vami, ki si to želi. Potem se odpre nov potencial, na katerega se skozi potovanje veže nova vrednost, ki do zdaj ni bila ozaveščena. Učinek je ozaveščeno potovalno bogastvo, ki potovanje spreminja v naložbo.

Veselje potovanj prihodnosti je, da se ničemur “sedanjemu” ni treba odpovedati, saj na ozaveščenem potovanju lahko užijemo vse užitke in radosti, ki jih je vsak od nas vajen na poti najti že zdaj. Vse to zdaj postane zgolj temelj za širše doživljanje sebe v objemu drugačnosti gostujoče dežele. Novo širino ne merimo v odstotkih, temveč gre za potencial nove razsežnosti. Vsakdo pa jo prinese domov toliko, kot jo je sposoben nositi.

Potovanja prihodnostiZa tovrstna potovanja sem se pripravljal zadnjih 20 let, ko sem skupaj z vami raziskoval in odkrival, ter kot maček hodil okoli vrele kaše, misleč da je to to.  V jubilejnem 21-em letu preporoda Agencije Oskar pa je nekega večera preskočilo v glavi in zasvetila je žarnica! Z veseljem se bom lotil izziva, ki je pred mano in Potovanja prihodnosti razvil v nov “standard”.

Spet me čaka nov izziv in delo. Na TEM potovanju postavim novo zasnovo. Skozi nov ciklus vodniške šole začnem ustvarjati novo vodniško ekipo “ozaveščenih vodnikov”, ki bodo skozi ozaveščeno vodenje znali voditi “celostna” potovanja prihodnosti. Predvsem pa bo maršalska palica vržena tudi vsem vam sopotnikom, ki si želite nekaj več, da si končno želite tudi vi izstopiti iz prekletstva ponavljajočega kroga potovanj “preteklosti” ter končno zaživite z zgodbo, po kateri hrepeni vaša prava potovalna bit.

Če vas zanima več okoli Potovanj prihodnosti, se lahko prijavite na predstavitev, ki bo 20. decembra ob 17.30 uri v prostorih Agencije Oskar. Prijavite se lahko na info@agencija-oskar.si.

Lep pozdrav in srečno!

Oskar