21. dec, 2011   Agencija Oskar, O Agenciji Oskar, Oskar piše  

 

Oskar Celostno – začetek nove čarovnije v 2012

 
Oglejte si čudovito priložnost – nov cvet v šopku potovanj Oskar Celostno – kliknite tukaj 
Za sopotnike Agencije Oskar pomenijo potovanja Oskar Celostno le majhen preskok v zavesti, pa vendar ogromen prirastek k potovalnemu bogastvu. Najprej zato, ker vas je v naši družbi vse več takih, ki iščete “nekaj več” (in to v izjemni dodani vrednosti naših potovanj tudi najdete). In drugič, ker v diskretnem celostnem pristopu na naših potovanjih uživate že vsaj desetletje. Zdaj je čas, da rečemo bobu bob, s tem pa iz potovanja izluščimo kar največ!
Za kaj sploh gre pri potovanjih Oskar Celostno?
HOKUS POKUS – in že vas ni več!
Do zdaj smo na potovanjih lahko ustvarjali samo čudeže malega in srednjega formata, sopotnika pa smo vedno DISKRETNO soočali s potovalnimi izzivi in doživetji. Oskar CelostnoSopotnik je bil, kakršen je bil, s to razliko, da ga je potovanje malce spremenilo. Pri običajnih potovanjih bo tako ostalo tudi v naprej. Oskar Celostno pa je kvantni preskok v kakovost!
Pomislite – če zamahnemo s čarobno paličico in (hokus – pokus) uspemo vzpostaviti stanje, v katerem ste DVAKRATNO bolj dojemljivi za vse, kar se dogaja znotraj vas in v vaši okolici! Vaše potovanje bo neverjetno bogatejše.  
Treba je le razumeti, da je potovanje namenjeno VAM, da ste vi GLAVNI IGRALEC. To pomeni tudi, da so vse omejitve potovalnih učinkov v vas samih. Bolj ko odprete vaše doživetvene šobe in čute, več boste lahko vsrkali vase iz vsakega potovalnega trenutka. Bolj ko čarovniku uspe razširiti in poglobiti vaš notranji prostor, kamor spravljate doživetja, več potovalnega bogastva lahko prenesete v domače življenje.
Potovanja iz serije Oskar Celostno vključujejo dejavnosti, ki vas CELOSTNO AKTIVIRAJO, odpirajo in širijo vaš prostor za nalaganje osebnega bogastva. 
 
Neprimerljivo več za le nekoliko višjo ceno!
A ne da pri našem čaranju nekaj manjka? Seveda! Čarovnik in njegova paličica sta ostala na potovanju. Kaj pa doma? Kje najdemo te čarovnije po vrnitvi?
Zdaj, dragi moji, sepokaže veličina ideje Oskar Celostno: nadgradnja celostnih dejavnosti spodbudi ČAROVNIKA V VAS SAMIH, da se naučite in potem znate čarati – Oskar Celostno1tako na potovanjih kot tudi doma!
Potovanje Oskar Celostno se zdodanimi dejavnostmi spremeni v pravcato življenjsko delavnico, na kateri HKRATI vstopate v deželo in vase. Kot bi se spuščali po dveh lestvah hkrati – korak globlje vase, korak globlje v deželo … in še korak globlje vase.
Ali čutite čarovnijo, ki veje iz tega primera celostnih potovanj? Gre za korak vase! Tega pri drugih potovanjih ni, zato se tudi doživljanje gostujoče dežele na neki globini ustavi. Pri potovanju Oskar Celostno pa GRE NAPREJ!
Vse skupaj lahko gre tako daleč NAPREJ, da osebna zgodba notranjega raziskovanja celo zasenči prelestno raziskovanje dežele! S tem vstopimo v povsem druge sfere, kjer …
Kupiš eno, dobiš vsaj tri!
… iz enega potovanja nastanejo vsaj tri (po površini dežele, potovanje V deželo in potovanje VASE), možnosti pa je še neskončno!
Tokrat namreč potovalni smisel ni skrit v potovanju, ampak v sopotniku in domačem življenju. Še zlasti, ker gre za trajno bogastvo, ki se z vrnitvijo domov ne razblini, temveč okrepi …
… ker gre pri tem za naložbo v kakovost domačega življenja.
Oskar Celostno kot kvantni preskok
Potovanja iz serije Oskar Celostno so krona pionirskega raziskovanja globljih potovalnih smislov, ki je v Agenciji Oskar privedlo do Oskarjeve potovalne filozofije, katere sadove sopotniki že dolgo uživate na naših potovanjih. Eno njenih temeljnih vodil se ukvarja s tem, kako iz (potovalnega ) stroška ustvariti dragoceno naložbo, ki bo dvignila kakovost  (domačega) življenja!
Potovanja iz serije Oskar Celostno so torej plod 16-letnega procesa iskanja, saj se nismo mogli sprijazniti zgolj s površinskimi rezultati potovanj … Potovalni učinek pač le ne more biti omejen zgolj na počitek, sprostitev in odklop. Tako prelestno priložnost, kot je potovanje, je vendar dobro izkoristiti za nekaj trajnega in celostnega.
Sopotnik kot glavni igralec v potovalnem filmu
Vsekakor so potovanja iz serije Oskar Celostno vredna vsake pozornosti. Oglejte si jih in se poigrajte z idejo, da bi si enkrat privoščili malce drugačen odklop!
Nič se ne mudi. Prve lastovke so že vzletele iz našega gnezda … Prva potovanja so ustvarila odlične rezultate. Odzive potnikov si lahko preberete na spletni strani Agencije Oskar.
Oglejte si čudovito priložnost – nov cvet v šopku Oskar Celostno – kliknite tukaj
V naslednjem e-časopisu vas čaka podrobnejši opis čarovnije celostnih potovanj.
Do takrat pa lep pozdrav iz tropske Indonezije,
Oskar