10. okt, 2012   Agencija Oskar, Člani pišejo, O Agenciji Oskar  

 

ODZIVI NA GAZELJI CIRKUS

  
Najlepše od celega »gazeljegaGorenjske gazele 2012 cirkusa«je bilo veselje deliti z vami. Vi pa ste ga prav tako radodarno delili z nami.
Poslali ste nam veliiiko lepih misli, čestitk in iskrenega veselja, le nekaj odzivov pa lahko na tem mestu podelimo z vami.
Vaša podpora nam daje novih moči, da ustvarjamo še boljše, za vas, sopotnike na Planetu Oskar.
 
Odzivi:
Ja logično. Saj vendar Komisariat za Sveto deželo in Društvo prijateljev Sv. dežele ne sodeluje s komerkoli; že zdavnaj smo si izbrali Oskarja, ker je poleg navedenih kvalitet , ki vse do potankosti držijo, najprej POŠTENA AGENCIJA.
***
Dragi Oskarjevci!
Redno prebiram časopis in si želim biti na mnogo mnogo koncih sveta, ki jih vi obvladujete.  Še bo prišel pravi trenutek, da gremo spet z vami na odkrivanje kaj novega in photoskrivnostnega! Za danes zvečer pa vam res želim, da bi zmagali.
Saj vem, da bi bili tudi brez zmage vedno samo boljši. Ampak se pa lepo sliši …
Vse dobro želim vsem, M.

*** 

Pozdravljeni,
se veselim z vami in držim pesti na rokah in nogah. 🙂 Iz srca vam privoščim in pošiljam pozitivno energijo komisiji, da bodo odprtih misli in sprejeli pravilne odločitve. Tako kot Agencija odpira svet vsem nam, ki vas spremljamo in nas zasipate z doživetji s celega sveta, tako mi – potniki, tudi jaz se bom v kratkem priključila, se vam zahvaljujemo za ves trud, ki ga vlagate v vaše delo za nas.
Lep pozdrav, T.G.
 ***
Bravo, bravo, bravo – držim pesti, DA BI ZMAGALI !!!!
PS: nič vas ne more pokvariti, ker OSKAR JE SAMO EDEN IN EDINSTVEN.
SREČNO! V.
 ***
Pozdravljeni,
čestitam vam za vaš uspeh.Držala bom pesti, da boste zmagali. Prepričana sem, da tudi ob zmagi ne boste zaspali “na lovorikah” in se trudili naprej, še posebno v časih, ko kupna močGozd M. Gazela2 prebivalstvu hitro pada, zato bodo številne, ne dovolj kvalitetne agencije, na težki preizkušnji.
Zmagajte in pojdite naprej! A. M.
 ***
Uj, to so pa lepe novice…
In vse tako kaže, da je še pravica in resnica na svetu!
Iskrene čestitke in le tako naprej!
M. z vso družino (vašimi sopotniki)
***

Kadarkoli dobim kak” žarek” iz vaše agencije,sem neskončno hvaležna, da me je samo en klik, nekega deževnega popoldneva, pripeljal do vas. In hvaležna Oskarju, da me je “slišal”.
Vsak dan bolj z globokim spoštovanjem mislim na vas in se veselim, da ste še taki mladi na svetu, tukaj pri nas. Kljub želji (ukazu), da držimo pesti za nezmago, bom jaz držala pesti za zmago.
Vem, da vam ta zmaga ne bi vzela iskrenosti in volje. Vi boste napredovali z zmago ali brez, ker ste srčni in čudoviti.
Pošiljam vam sonček iz prelepega dela naše ljube domovine, kjer sonce barva liste, kjer veter trosi kostanje z dreves in se klopotci še vedno veselo oglašajo.
S.

***
Oskarjevci, pozdravljeni,
Iskreno čestitam vsem izjemnim sopotnikom, ki prizadevno in z zanosom ustvarjate izjemno potovalno agencijo OSKAR. Prav privoščim vam, da bi bili “Gorenjska GAZELA”, prepričana sem, da si boste prizadevali ohraniti svoj renome še naprej.
Jaz sicer še nisem potovala z vami, bila pa sem na vaši predstavitvi v Novem mestu. Takrat ste me prevzeli in zato še enkrat čestitke in kar tako naprej. Ko bom imela pogoje in željo potovati v svet, vam jo bom zaupala, da mi jo boste pomagali uresničiti.  
Do takrat pa lep pozdrav in hvala, ker ste vzpodbuden “drobec popolnosti”. I. P.
*** 
Spoštovani direktor,
sledimo izboru slovenskih gazel in ko smo vas prepoznali med nominiranci, smo iskreno navijali za vas.
Želim ti povedati, da čeprav včeraj niste zmagali, ste za nas najboljši!
Vsekakor iskreno čestitam za visoko uvrstitev, ki potrjuje, da je vaša poslovna pot odlična, pa čeprav »eksotična«.
V veselje nam je sodelovati z agencijo OSKAR!
Lep pozdrav, N. F. S. , Vodja agencije
***
Hej Oskar dragi, zdravo!
Sem že na FB zaznala to izjemno spodbudno novico, čestitke! Sem vesela, da sem del naše zgodbe že od samih začetkov, ja.  Brusila in kalila sem svojo pot tudi na naših potovanjih, nizala življenjske izkušnje in sprejemala ključne odločitve … na gazelinih krilih, torej. 🙂
Veselim se s tabo! V.