16. sep, 2020   Agencija Oskar, Člani pišejo  

 

Spodbudne besede sopotnika Andreja

Oskar, naši skupni potepanji po Jordaniji in po Madeiri sta meni in ženi ostali v zares lepem spominu … videl sem že kar nekaj sveta in doživel sem različne turistične prijeme – ampak Oskar je le eden (in pravi!).

Z zanimanjem in občudovanjem spremljam nadaljnji razvoj zgodbe Agencije Oskar. Prepričan sem, da ste našli pravo pot, zlasti z osmišljenim vlaganjem v ljudi/vodnike in v izgradnjo zelo prepoznavne organizacijske kulture. Prosto po Nejcu Zaplotniku – kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Ideja s Hotelom Oskar in spoznavanjem prelepe slovenske narave je zagotovo najboljši možni odziv na trenutne razmere. Sam sem sicer kot tabornik prehodil in spoznal velik del Slovenije, a velika večina Slovencev prej pomisli na Hurgado kot na snežniške gozdove: popularizacija lokalnih lepot je zagotovo precej več, kot le komercialni podvig. Hkrati pa vidim po normalizaciji razmer v tovrstni bazi in naboru dejavnosti lep potencial za izvedbo različnih managerskih usposabljanj “mehkih veščin” in team-buildingov.

Žal se tokratnega “medvedovanja” ne bova mogla udeležiti, ker imamo že druge plane, a z veseljem spremljam vaše faktografsko/filozofske publikacije in prepričan sem, da bomo skupaj še prehodili kako zanimivo pot (ne nujno tunela na Madeiri 😉 ) in razdrli kako pametno ob glažku “Jordanske coca-cole”.

Veliko zdravja, modrosti in zadovoljstva še naprej!

Lep pozdrav, Andrej Tavčar

Madeira Pico Ruivo 157470011 1024x680 - Spodbudne besede sopotnika Andreja