02. mar, 2010   Člani pišejo  

 

Novo: sodelovanje s Klubom KD plus!

V mesecu februarju smo pričeli s sodelovanjem s Klubom KD plus, kjer bomo “skrbeli” za njihove potovalne želje! Popustov za člane Kluba KD plus je kar nekaj!
Poleg tega, da imajo vsi člani 3 % popust na vso našo redno in last minute ponudbo, ter dodaten 2 % popust v primeru gotovinskega plačila 30 dni ali več pred odhodom potovanja, je v pripravi kar nekaj posebnih ponudb z najmanj 10 % popustom, ki bodo zadovoljile tako tiste, ki imajo raje krajše oddihe, kot tiste, ki si želijo daljših potovanj.
Naša prva ponudba samo za člane Kluba KD plus je 5-dnevni izlet v Prago in južno Češko. Odhod je 27. aprila za ceno 325 EUR / osebo. Vsak član ob prijavi dobi tudi darilo Kluba KD plus. Več o izletu si lahko preberete tukaj.
Ostale naše ponudbe z 10 % popustom samo za člane Kluba KD plus:
18. 7. 2010 – 15 dni – Berberska pravljica
7. 8. 2010 – 8 dni – Letovanje v Turčiji
21. 10. 2010 – 6 dni – Jordanija
Še niste član Kluba KD plus? Včlanite se, saj je članstvo brezplačno in brez obveznosti, prinaša pa številne ugodnosti. Poleg tega lahko z včlanitvijo sodelujete v veliki nagradni igri in osvojite 5-dnevni paket v Termah Banovci za 2 osebi, 180 EUR v izbran podsklad KD Krovnega sklada in še več kot 500 drugih nagrad. Več o članstvu v Klubu KD plus in nagradni igri na www.kdplus.si.
Izberite svoj plus!

Klub kd1 - Novo: sodelovanje s Klubom KD plus!