09. sep, 2015   Agencija Oskar, Oskar piše  

 

Nova članska pravila Agencije Oskar

NOVO IN ŠE BOLJ SOPOTNIKU PRIJAZNO

Oskar piše za blog 300x235 - Nova članska pravila Agencije OskarPo starem se je članski popust obračunaval tudi od aktualne cene potovanja, zdaj pa se bo članski popust obračunaval le za vaše nakupe po redni ceni potovanja.

Po novem pa vas bomo v vsakem e-časopisu obveščali o posebnih ugodnostih, ki jih bomo pripravili samo za vas, člane Agencije Oskar. Branje E-ČASOPISA se bo poslej še bolj splačalo!

REDNA IN AKTUALNA CENA

V Agenciji Oskar imamo pri vsakem potovanju objavljeni REDNO ceno in AKTUALNO ceno. Redna cena odraža dejansko vrednost potovanja in je večinsko primerljiva s cenami drugih potovanj na turističnem trgu.

Aktualna cena potovanja pa je POSEBNA PONUDBA, ki velja v trenutku prijave na potovanje. Torej je aktualna cena že znižana cena in že vključuje določen popust, ki je prikazan pri vsakem potovanju posebej.

Praviloma velja, da prej kot se prijavite, boljšo POSEBNO PONUDBO v obliki aktualne cene lahko dobite. Včasih pa je aktualna cena enaka redni ceni in vam posebne ponudbe ne moremo ponuditi.

SPREMEMBA

Po starem ste bili člani deležni članskega popusta na aktualno ceno, kar je pomenilo dodaten popust na posebno ponudbo. Zdaj pa to ne bo več mogoče.

Po novem se boste člani lahko odločali za vas najbolj ugodno možnost – ali boste izbrali aktualno ceno brez članskega popusta ali pa boste raje potovanje kupili po redni ceni, na katero vam bomo odobrili članski popust.

Na vsak način boste člani ostali v prednosti, prav tako pa boste tudi v prihodnosti prejeli bonus v višini 75 EUR za vsako peto prepotovano potovanje v organizaciji Agencije Oskar.

NOVO STANJE VAŠIH UGODNOSTI

Čeprav je sprememba za vas, sopotnike Agencije Oskar nekoliko manj prijetna, pa naši potniki še vedno ostajate cenovno privilegirani glede na konkurenco ter zagotovo prejemate najboljšo vrednost za vaš denar. Zakaj?

Redne cene so cene, po katerih lahko podobno potovanje dobite tudi pri drugih ponudnikih in predstavljajo tržno vrednost. Na te cene vam ostaja članski popust, ki pri dolgih potovanjih lahko znese tudi 100 EUR in več na osebo.

Aktualne cene pa so že ugodnejše od tržnih cen in po teh cenah potovanja lahko dobite še ceneje (če ste le pravočasni) in pri dolgih potovanjih razlika lahko doseže tudi 200 EUR in več na osebo (če ste pozorni in spremljate naše ponudbe)!

PLUS – ŠE DODATNE UGODNOSTI – SAMO ZA ČLANE

Z 11. septembrom 2015 vam bomo v vsakem e-časopisu pripravili še posebne ponudbe in ugodnosti SAMO ZA NAŠE ČLANE.

Tovrstne ugodnosti bodo omejene (npr. veljajo le za prijave do … ali veljajo za 2 osebi), obveščali vas bomo o zadnjih mestih na potovanjih ter vam svetovali pri odločitvah, KATERO potovanje naj bi bilo čim bolj VAŠE potovanje.

V e-časopis bomo vpeljali tudi Članski kotiček, ki bo namenjen tekoči problematiki, s katero se srečujemo sopotniki in Agencija Oskar. E-časopis bo poslej bolj zanimiv in pregleden.

“NEKAJ VEČ” Z AGENCIJO OSKAR

V vsakem primeru torej z Agencijo Oskar dobite “nekaj več”. A do zdaj govorimo samo o cenah in denarju. Agencija Oskar pa slovi po tem, da potovanjem vdihuje moč in vsebino, s tem pa tisto “nekaj več”, kar nosite v srcu in izkušnji. Bodite pozorni na stopnjo – višja kot je stopnja, večja je Oskarjeva potovalna nadgradnja! Saj vendar:

Nihče ne potuje zaradi tistega, kar plača,
in ne more plačati tistega, zaradi česar potuje.

ZATOREJ SODELUJMO!

Oglejte si naša potovanja. Predvsem pomudite vašo pozornost pri daljših potovanjih stopenj 3 in več. Bodite pozorni na oznako “Oskar Plus!” (o tem več kasneje). Oglejte si tudi sorodna potovanja drugih ponudnikov. Če se že takoj odločite za nas, potem ne odlašajte in prej kot se prijavite, boljšo najboljšo vrednost boste dobili.

Če pa dvomite, nas pokličite in vprašajte: “Oskarjevci, zakaj je vaše potovanje zame boljše od tega in tega potovanja drugega ponudnika?” Pogledali bomo in vam povedali. Kajti verjamemo, da pri nas dobite najboljšo vrednost za vaš denar.

Vesel bom, če se spet srečamo v kateri izmed naših dežel.

Srečno!

Oskar

P.S. Nova članska pravila začnejo veljati za vse prijave od ponedeljka, 14. septembra 2015 dalje. Če želite ujeti stara pravila, pohitite s prijavo!