31. avg, 2011   Agencija Oskar, Indonezija  

 

Nov šopek potovanj Indonezijski četverček 11/17 dni

 
Hokus pokus! Kako dva litra spravitiIndonezija_IDJBS_galerija1 v litrsko steklenico? Preprosto. Poglejte si nov šopek potovanj Indonezijski četverček 11/17 dni. Po uvodnih bolj sproščenih in turističnih taktih na Javi si privoščimo raziskovanje mističnega Balija. Sledi nekaj čudovitih dni tropskih počitnic na sosednjem Lomboku in za konec še poslastica – prvinski in samobitni Sulawesi! Praktično vsa “dostopna” in “turistična” Indonezija na enem potovanju. 
Indonezijski četverček je vsebinsko izjemno prepleteno potovanje, saj vas popelje v štiri povsem raznolike svetove, ki sobivajo na majhnem koščku sveta. Kozmopolitanska Jakarta, izjemna civilizacijska mešanica JakartaYogyakarte, hindujski in mistike poln Bali, muslimanski in plemenski Lombok ter krščanski in animistični Sulawesi so zgodbe, ki v primerljivosti izkušnje na istem potovanju šele prav zažarijo!
Najlepše pa je, da si potovanje lahko ukrojite po meri. Vas zanimajo le glavni spomeniki in znamenitosti dežele, potem pa bi radi udobno počitnikovali na Baliju? Tukaj je Java in Bali 11 dni.
Bi radi poleg glavnih znamenitosti in počitnic na Baliju se nekaj več doživeli; pokukali v krater vulkana in spoznali drobec samobitne Indonezije? Vulkan BromoTu je Java, vulkan Bromo in Bali 11 dni. Želite še več? Recimo, da po raziskovanju Jave, pokuku v vulkanski krater Bromo ter raziskovalnemu počitnikovanju na Baliju dodate še sosednji otok Lombok! Tu si lahko privoščite zgolj počitnice na najlepših plažah daleč naokrog, ali pa si poleg počitnic privoščite avanturo – 3-dnevni pohod na vrh visokega vulkana Rinjani, ki je ocenjen med najlepšimi indonezijskimi doživetji. Oglejte si Podaljšek na Lomboku (skupaj 17 dni).
Smetana pride na koncu. Zdaj zaprite oči in vsemu prejšnjemu po počitnicah na Lomboku dodate še največje doživetje poznane in dostopne Indonezije – južni Sulawesi z deželo Torajo! Tako dobimo celovito trojko – Indonezijski četverček 17 dni.
Velika čarovnija je v tem, da gredo vaši prijatelji lahko zgolj na katero izmed 11-dnevnih variant, vaša druga polovica si privošči počitnice na Lomboku, medtem ko si vi lahko privoščite celo dogodivščino! Kombinacij je kolikor si jih dovolimo sanjati. Pridružite se nam v naši deželi.
Indonezija je svet v malem. Indonezija_IDJBS_galerijaNa preko 15.000 otokov živi morda več ljudstev in civilizacij, kot v celi Evropi in Aziji skupaj; civilizacijsko pa živi praktično od kamene dobe na Irianu, pa do 21. stoletja v modernih mestih Jave in Balija. Tropska dežela nam omogoča zimske počitnice, bujno eksotično tropsko rastlinje in živalstvo, čutne domačine in kopico življenjskih načinov… Seveda so tu veličastni ostanki starih civilizacij in kultur. 
POČITNICE NA BALIJU IN LOMBOKU
Pripravili smo tudi senggii beachpočitnice na Baliju in Lomboku 11 dni. Počitnice na Baliju odlikuje popolna in bogato razvita turistična infrastruktura, počitnice na Lomboku pa so povezane z najlepšimi plažami daleč naokrog ter tudi manjšimi čutnimi namestitvami s pravljičnimi vzdušji, tradicionalnimi vilami in drugim prestižem za zmerno ceno.
V osnovi smo pripravili nekaj bolj klasičnih možnosti. Naša prednost pa je v tem, da vam lahko svetujemo tudi kakšno specialno zgodbo, kjer se uščipnete v lice, če se to res dogaja vam?!
Prepustite se strokovnjakom za Indonezijo!