21. maj, 2014   Agencija Oskar, Člani pišejo, Turčija  

 

NAJLEPŠI SPOMINI na potovanju Klasična in Doživeta Turčija iz anonimnih anket

NAJLEPŠI SPOMINI na potovanju Klasična Turčija iz anonimnih anket:

Doživetje Kapadokije“Prvi postanek za večerjo po poti iz Carigrada. Srečanje s turško kulturo in hrano. Kapadokija. Džamija v Beysehirju.”
“Istanbul, Kapadokija, Pamukale, Didime, modra mošeja.”
“Pamukale, Efes, Kapadokija.”
“Istanbul, Kapadokija, Pamukale, Efes, Priene, Didma.”
“Kapadokija in sprehod po tej čudoviti pokrajini ter Pamukkale in sprehod po tem naravnem čudesu in seveda lesena mošeja.”
“Potovanje je zelo raznoliko. Do svojega so prišli tako privrženci preteklosti kot občudovalci narave.”
“Celotna pot – dodani sprehodi, wifi na avtobusu.”
“Kapadokija, Istanbul.”
Turkizno morje in vojnj borovcev...“Obisk džamije ob jezeru (lesena džamija). Imam nam je prikazal klic k molitvi in molitev. Presežek – zelo pohvalno! Malo je manjkalo, pa bi prestopil k islamu.”
“Sprehod od vrha Pamukkal do vznožja. Daljši sprehodi med “kapadokci”.”
“Bogat program, ki dopušča tudi nekaj individualnih ogledov in prostega časa. Vodnica izredno komunikativna.”
“Aljo, seveda, ter turško gostoljubnost. Višek potovanja je bil klic k molitvi ki ga je imam izvedel posebej za nas v leseni mošeji Beysehir.”
“Ni stvari, ki bi jo opustili. Vsaka točka je imela svoj namen in čar.”
“Menim, da bi lahko izpustili Ataturkov mavzolej in raje šli v Hetušo. Pričakoval sem slabše hotele in slabšo hrano. Ker smo potovali s 4 leta starim otrokom, nas je malo skrbelo. Toda v takem udobju bi šel z “Oskarjem” do Indije.”
“Nič nisem pričakovala, veliko doživela.”
“Bili smo odlična, homogena skupina s super turško (Aysegul) vodičko in voznikom + Aljo seveda. Vse skupaj s čudovitim vremenom nam je omogočilo nepozabno izkušnjo. Klic, ki je vsako jutro prihajal iz mošej, je bil naša budnica, za nas klic k novemu dnevu, novim izzivom. Spoznali sva čudovite ljudi in se od vsakega naučili nekaj novega. Bilo je fantastično!”
“Ocena 5 – pričakovanja Oskarjevih predstavitev in morebitnega druženja …”
“Ker sem pričakoval tako rekoč nič, me je vse skupaj prijetno presenetilo. Všeč mi je vodičkino poznavanje tuje kulture in razgledanost.”

NAJLEPŠI SPOMINI na potovanju Doživeta Turčija iz anonimnih anket:

“Predvsem smo bili zadovoljni z odličnimi prevozi, saj je bilo dovolj prostora, da smo se dolgimi vožnjami tudi malo spočili. Hvala za vse doživeto in videno.”
Pamukale -Bombažne ponvice“Bilo je čudovito in zagotovo, če bo le možno, grem še z vami …”
“Potovanje je zelo zanimivo in raznoliko. Ostaja veliko vtisov pokrajine in delno o zgodovini. Uporabna je knjižica z osnovnimi informacijami o Turčiji, … Pohvaliti moram tudi voznika, ki nas je varno vozil na dolgi poti tudi po ozkih cestah.”
“Fantastično potovanje …”
“Imeli smo se super! Dobra skupina, dober vodnik … Vse ok!”
“Popolno, dobra organizacija od prijave do povratka. Čestitke vsem, ki ste sodelovali pri tem, posebej pa vodniku Oskarju Ml.”
“Fajn je bilo! Full kul!”