Na pot se odpravim, da bi nekaj našel. Oskar celostno - S Katjo ZupanA kaj v resnici iščem? Nove izkušnje, drugačnost, razumevanje, sočutje ali samega sebe? Vse po malem, a najbolj to zadnje, samega sebe. Na potovanju po Belizeju, Mehiki in Gvatemali sem pričakoval navdušenje nad piramidami, nad drugačnostjo življenskih navad in razmer, pričakoval sem tudi srečanja s pravimi šamani. Nisem srečal nobenega šamana in tudi piramide me niso spravile do navdušenja, navdušen sem bil nad spoznanjem sebe, našel sem del sebe.

Kako? Vsako jutro smo vstali ob 5:11 in začeli z jutranjimi vajami, ki so trajale tudi 2 uri. Na ta način smo se pripravili za prebujajoči se dan, vedno znova in znova. Pri tem delovanju in ljubeči potrpežljivosti Katje Zupan nam je uspelo neverjetno potovanje po daljnih deželah in v nas same. Česa podobnega nisem doživel še nikoli, ne glede na dežele, kjer sem potoval. U.O., Logatec

Mnenje o potovanju s Katjo 

Letošnjega aprila sem se Katjaudeležila potovanja po Srednji Ameriki. Eden izmed pomembnih dejavnikov, da sem se odločila za to potovanje, je bil, da je bila del skupine popotnikov tudi Katja Zupan, ki naj bi vsako jutro vodila telovadbo. Pred potovanjem smo se s Katjo pogovorili, katere vaje bi nam ustrezale (pilates, joga, dihalne, sprostitvene).

Na potovanju smo na željo vseh udeleženih že pred sončnim vzhodom pričeli z vadbo. Udeležba ni bila obvezna. Katja je vsako jutro z nasmehom na obrazu vaje prilagodila našemu trenutnemu razpoloženju, naši vsakodnevni energiji. Z individualnimi vajami se je prilagodila tudi vsakemu posamezniku, če so ga pestile kakršnekoli bolečine ali težave. Med vadbo se je posvetila vsakemu posamezniku, da smo vaje delali pravilno, vsak po lastnih močeh. Po uri in pol jutranje vadbe smo vsi pričeli dan sveži, zadovoljni in polni energije. J.Č., Kranj

Več o delovanju Katje in Fitpro-ja lahko preberete na www.fitpro.si.

Komentirajte

Za komentiranje morate biti prijavljeni.

Portal agencija-oskar.si uporablja piškotke, da lahko z analizo obiska izboljšujemo storitev, za namene oglaševanja ter raziskave rabe spleta. Prosimo vas, da nam prijazno dovolite, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen. V primeru, da boste nadaljevali z uporabo naše spletne strani, bomo to razumeli kot privolitev. Vašo odločitev lahko vedno spremenite tukaj.
Se strinjam
Ne strinjam se