Mi smo kaundabe (super)!!! Popolnoma smo preklopili na nasmehe in vsi se smejijo z nami. Danes so nas povabili na poroko, kjer smo dobili rezance s čilijem in lečo ter bili častni gostje. Ugotovili smo, od kje se znajdejo arašidi, na lokalni tržnici opustošili stojnico z ocvrto vso mogočo hrano ter se priporočili natom. Si moreš misliti, da je eden od natov živel v sredini 20-tega stoletja in so mu v čast postavili tempelj, kamor so dali tudi njegovo posteljo, na katero zdaj ljudje darujejo denar. Postali smo bogataši, saj za 100 dolarjev dobiš na deset – tisoče kjatov, torej par centimetrov debel kup denarja.
Ugotovili smo tudi, da je hrana odlična, saj so od indijske, kitajske, tajske kuhinje izbrali najboljše sestavine in ustvarili idealno mešanico. No, poleg tega smo seveda pogledali slavne templje v Baganu, pravo osmo čudo sveta in prekrasno zlato pagodo v Yangonu, splezali po stopnicah na goro Popo in spoznali burmanske lipicance!
Ajda 
 
 
 

 

 

Komentirajte

Za komentiranje morate biti prijavljeni.

Portal agencija-oskar.si uporablja piškotke, da lahko z analizo obiska izboljšujemo storitev, za namene oglaševanja ter raziskave rabe spleta. Prosimo vas, da nam prijazno dovolite, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen. V primeru, da boste nadaljevali z uporabo naše spletne strani, bomo to razumeli kot privolitev. Vašo odločitev lahko vedno spremenite tukaj.
Se strinjam
Ne strinjam se