Zdravo Oskar, odzivi na to mešanje stroke in turistike so bili različni, v splošnem pa je bilo dobro sprejeto. Na začetku sem vprašala, če lahko kaj malega povem še o Madeiri ali pa naj slike predvajam brez komentarjev. Pa je rekel šef, da naj raje malo skrajšam strokovni del 🙂 – kliknite tukaj Madeira  (predstavitev od Sergeje).

Že na začetku sem osvojila moški del publike, ker sem znala odgovoriti na vprašanje, katera slavna osebnost izvira iz Madeire, ni ga pač čez fuzbal …  

Nič takega ni na diasih, kar bi bila strokovna skrivnost, tako da, če želiš, lahko vtakneš to v časopis …  – kliknite tukaj Madeira  (predstavitev od Sergeje).

Sergeja

PS. Poleg povrhnega tromboflebitisa je ta majhen otoček v Atlantiku vrhunska SCENA za raznovrstne zgodbe! Madeiro si lahko privoščite na sto načinov.

Zagotovljeni odhodi! Več … http://www.agencija-oskar.si/portugalska.html

Komentirajte

Za komentiranje morate biti prijavljeni.

Portal agencija-oskar.si uporablja piškotke, da lahko z analizo obiska izboljšujemo storitev, za namene oglaševanja ter raziskave rabe spleta. Prosimo vas, da nam prijazno dovolite, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen. V primeru, da boste nadaljevali z uporabo naše spletne strani, bomo to razumeli kot privolitev. Vašo odločitev lahko vedno spremenite tukaj.
Se strinjam
Ne strinjam se