05. maj, 2021   Agencija Oskar, Madeira  

 

Madeira v novih potovalnih časih

Bom dia in dobro jutro! 😊

Danes sem se zbudila v lep sončen dan, spila kavo s pogledom na ocean in si rekla, da si želim svoje občutke deliti z vami. V zadnjih dveh tednih se je v Agenciji Oskar vse odvijalo hitro in na polno. Za prvi maj smo potovali in bilo je super!

Lani aprila sem pisala o svojih potovanjih, o Madeiri in veliki želji, da čimprej spet potujemo. Želja se je uresničila sicer že prej, saj sem bila lani tukaj kar tri mesece. A tista prava želja, da imam privilegij in Madeiro pokažem vam, sopotnikom, se je uresničila šele tokrat. Sreča ob potrditvi potovanja je bila velika. Vsi vemo, da pogrešamo potovanja in vodniki pogrešamo vodenje, a sem tudi sama pozabila kako zelo. Občutki po osmih dneh potovanja Atraktivne Madeire so top! Nasmeh pride kar sam na obraz. Zahvale gredo seveda tudi mojim sopotnikom, ki so mi pri tem pomagali. 😉

IMG 0344 1024x768 - Madeira v novih potovalnih časih

Potovanje se je tokrat začelo malo drugače, saj smo vsak zase potovali do Dunaja. Testi, maske, kontrole … so to sedaj potovanja? Vse je šlo kot po maslu, kljub 1001 pravilu in omejitvam. Prispeli smo na Madeiro, kjer po šesti uri zvečer nismo smeli zapustiti hotela. Čuden občutek, a se navadiš. Mogoče smo prav zato toliko bolj izkoristili dan in znali ceniti vse, kar imamo in ne trpeli zaradi tistega, česar nimamo.

16c7063c 218f 475f 8495 c9b3f7b76a5f 1024x768 - Madeira v novih potovalnih časih

Madeiro smo imeli praktično zase. Vse pohodniške poti, kjer se je v preteklosti trlo turistov, so bile prazne. Mir in tišino smo motili le mi, z našim smehom in pogovori. Kako srečni smo lahko, da imamo vse to le zase?!? Kakšne lepe fotografije so nastale! Vreme nam je malo nagajalo, a smo prav zato občutili pravo Madeirsko podnebje – sonce, veter, meglo in dež. TOP. Edinstvena izkušnja. Vsak dan smo imeli drugačen pohod in doživeli Madeiro kot se spodobi. Mastili smo se z dobrotami madeirske kuhinje in poskusili vse tradicionalne pijače. Sklenili smo dogovor, da uživamo v dobri družbi, v vsakem trenutku posebej in ga izkoristimo maksimalno. Kmalu se vrnemo –  na večerni žur in sankanje z Monte. 😉

IMG 0447 1024x768 - Madeira v novih potovalnih časih

Madeira je še bolj zelena in še lepša kot je bila. Izkoristite nove čase in pridite pogledat – sedaj smo lahko zunaj že do 23h. 😊 Maja je razpisanih kar nekaj potovanj in verjamem, da najdete pravega zase. Za pohodnike priporočam Atraktivno Madeiro 8 dni ali Čarobno Madeiro 8 dni, kjer odkrivamo malo manj znane a izjemno lepe koščke Madeire. Za tiste, ki imate radi naravo, a malo manj hoje,  je tukaj Madeira – eksotični vrt Atlantika 8 dni. Ne želite potovati z okoliških letališč? Krajša 6 dnevna Madeira s čarterjem iz Ljubljane je prava za vas.

Imate dodatna vprašanja? Pokličite nas in z veseljem vam odgovorimo. 😊

Želim vam najlepši dan! Ostanite zdravi in uživajte vsak trenutek!

Romana

IMG 0401 768x1024 - Madeira v novih potovalnih časih