06. nov, 2013   Agencija Oskar, Člani pišejo  

 

Krompirjeve počitnice so čista zmaga

 
 V iskanju Šambale
Spoštovani!
TibetTek što smo se vratili sa puta “V iskanju Šambale”, čestitam agenciji na izvrsnom odabiru itinerera, a iznad svega zahvaljujem Marijani na besprijekornom vođenju i prijateljskom odnosu prema svima nama. To što nam bogovi Tibeta nisu dopustili ulazak u EBC nije lijepo od njih, ali tko bi se usudio ljutiti na bogove?
Na svidenje,
Zoran
 
Nekaj utrinkov s potepanja po sončni Siciliji
Pozdravljeni!
SicilijaPošiljam vam nekaj utrinkov s potepanja po sončni Siciliji.
Zahvaljujem se Bredi in Klari ter seveda agenciji Oskar, ki nam je zagotovila ta prekrasen izlet.
Seveda pa je vreme pripomoglo k dobri volji in sproščenosti, da smo Sicilijo doživeli v pravem pomenu.
Lep pozdrav,
Marta
 
Turška doživetja
Pozdravljeni!
TurčijaDober star pregovor pravi “bolje pozno kot nikoli”. Prej nam ni uspelo pregledati vseh preko dva tisoč slik. Po prihodu domov je seveda čakalo vso delo. Hvala vsem za res prijetno družbo in upava, da ni bilo zadnjič. Tebi Alja, pa prav posebna hvala za res dobro strokovno vodenje. Zaradi tvojega poznavanja in predstavitve te dežele, je bilo za naju to potovanje pravo doživetje.
Lep pozdrav,
Mojca, Zlatko
 
Jemen je bil resnično izJEMEN! 
Pozdravljeni!
JemenJemen je bil resnično izJEMEN! Čeprav se nama je v preteklosti kar nekajkrat izmuznil, je potrpežljivo čakal varno skrit med neopisljivo privlačne in dih jemajoče gorske terase, v osupljivo, že kar pravljično arhitekturo vasic in čarobne Sane, v tropsko pisano zgodbo obalne ravnice Tihame in gostoljubnih prebivalcev skromnih koč. Predvsem pa naju je iskreno in dobrohotno posrkal vase s sijočimi očmi prijaznih domačinov in širokimi nasmehi otrok med prisrčnimi vzkliki: “Sura!” Pravljična dežela, kjer se čas dejansko ustavi ali bolje rečeno sestavil v eno samo doživetje, ki polno zaposli vse čute! Nobena knjiga, nobena TV-oddaja, nobeno vedenje ne more nadomestiti izkušnje – Jemen je preprosto treba doživeti! Za resnično izjemno lepoto in vsebino potovanja pa gredo vse zahvale izjemni vodnici Tini (dobra džin skupine), ki je poskrbela, da nam je deželo približala z različnih zornih kotov, da je vse teklo kot v pravljici in ki je bila pozorna na vsak naš najmanjši namig ali željo. Nenazadnje pa se zahvaljujem tudi sopotnikom, saj smo bili odlično uigrana in zabavna potovalna ekipa. Upam, da se naju bo jemenski čudežni prah še dolgo držal, za vsak slučaj pa sva ga shranila v stekleničko.
Alenka in Boris
 
Zahvala s I. OŠ Žalec
Pozdravljeni!
Tako, dopust je mimo in prečudovita doživetja na Malti tudi. Prav je, da se Vam zahvalim ter Vam povem, da je vse potekalo kot je treba. Imeli smo se krasno.
Naša največja zahvala gre vodnici Alenki, ki je bila v vseh pogledih enkratna. Razumela je vsako našo željo, ustregla, če je le šlo, tudi kakšni naši “muhi”, znala pravilno dozirati oglede, odmore, predvsem pa nam je bilo všeč, da smo čutili, da ji je z nami lepo.
PROSIMO, POHVALITE JO IN JI POVEJTE VSE TO. (Saj smo ji tudi mi, pa vseeno naj ve, da smo sporočili tudi Vam.)
Še kdaj na prijetno skupno “rajžo”.
Mojca