Klasična Turčija 10 dni – kliknite tukaj

Stopnja 2 – Oskarjevo turistično potovanje

Glavni poudarek je na ogledu VSEH GLAVNIH znamenitosti zahodne Turčije. Stik s tradicijo je manjši. Fizična aktivnost je omejena na krajše sprehode in oglede znamenitosti.

Obiščemo Ankaro in Kapadokijo, Konyo in Pamukkale, Turčija-Pergamonbogato antiko na Egeju ter Burso in Carigrad. Na Egeju obiščemo antična mesta Didim in Priene, Efez in Pergamon ter Assos in Trojo. Ne spuščamo se na turško Sredozemlje.

Potovanje je polno in zanimivo, vendar ni naporno. Nočimo v izbranih hotelih 3-4*, vključeni so vsi zajtrki in večerje, razen v Carigradu. Potovalni načrt vključuje 4 – 6 ur dnevne vožnje. Ogledi so umetelno razporejeni skozi celo potovanje. Atraktiven potovalni čas za to potovanje je marec – oktober.

Veliko čudovitih in cenovno ugodnih potovanj. Za vsakega nekaj. Preberite spodnje opise in gotovo najdete potovanje PO VAŠI MERI. Če želite kako drugače, potovanje povsem priredimo vašim željam – pokličite nas, naredimo individualno potovanje.

A vendar, skupinska potovanja so seanse, kjer v najboljši družbi sopotnikov doživljate močneje!

 

Komentirajte

Za komentiranje morate biti prijavljeni.

Zahodna Turčija-Pogled na morje-tran
POTOVANJE:
Cena:
od 840 EUR
Trajanje:
od 12 dni
Potovalni stil:
Stopnja 3 - Oskarjevo doživeto potovanje
Turčija-Istanbul-Hagia Sophia-zastava-trae
POTOVANJE:
Cena:
od 1098 EUR
Trajanje:
od 15 dni
Potovalni stil:
Stopnja 3 - Oskarjevo doživeto potovanje
Zahodna Turčija-Efez-trxk
POTOVANJE:
Cena:
od 744 EUR
Trajanje:
od 9 dni
Potovalni stil:
Stopnja 2 - Oskarjevo turistično potovanje
Portal agencija-oskar.si uporablja piškotke, da lahko z analizo obiska izboljšujemo storitev, za namene oglaševanja ter raziskave rabe spleta. Prosimo vas, da nam prijazno dovolite, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen. V primeru, da boste nadaljevali z uporabo naše spletne strani, bomo to razumeli kot privolitev. Vašo odločitev lahko vedno spremenite tukaj.
Se strinjam
Ne strinjam se