Klasična Islandija 9 dni – kliknite tukaj

Stopnja 2 – Oskarjevo turistično potovanje

Udobno turistično potovanje, ki ga priporočamo vsem, ki želijo videti vse glavne znamenitosti dežele v čim krajšem času. Na Islandiji je najlepše od maja do avgusta, ko je toplo, je narava prebujena, najmanj padavin in je idealno za vse navdušence fotografiranja. Temperature so okoli 20o C.

Na potovanju Klasična Islandija je poudarek na ogledih čudovite narave, nacionalnih parkov, jezer, gejzirov, rek in slapov. Občudovali bomo slapove Gullfoss (Golden Falls) – Islandske hišketo je slap, ki se nahaja v kanjonu na reki Hvita v jugozahodni Islandiji, Skogafoss – veličasten slap, ki pada 60 m, vulkane, ledenik Vatnajokul, ki je največji ledenik na Islandiji (dolžina 8.100 km). Ogledamo si tudi Akureyri – prečudovito pravljično mesto na severu Islandije in tudi glavno mesto Islandije – Reykyavik. Obiščemo lahko tudi znamenito Plavo laguno s termalnimi vrelci, kjer se lahko tudi kopamo. Lahko pa se odpravimo tudi na ogled kitov z ladjico.

Na Klasični Islandiji imamo nočitve z zajtrkom, spimo v hotelih 3* ali penzionih, ki včasih še presegajo kvaliteto hotelov. Vse sobe imajo svojo kopalnico. Imate tudi možnost, da doplačate za polpenzion (4 kosila in 4 večerje), lahko pa si hrano na poti kupujete sami. Potujemo s posebnim avtobusom, ki je prilagojen tako, da je malo dvignjen, da se lahko vozimo tudi čez reke v notranjosti Islandije.

 

Komentirajte

Za komentiranje morate biti prijavljeni.

Islandija-slap Godafoss
POTOVANJE:
Cena:
od 1689 EUR
Trajanje:
od 11 dni
Potovalni stil:
Oskar Plus
Islandija - Polarni sij
POTOVANJE:
Cena:
V PRIPRAVI
Trajanje:
od 6 dni
Potovalni stil:
Stopnja 3 - Oskarjevo doživeto potovanje
Portal agencija-oskar.si uporablja piškotke, da lahko z analizo obiska izboljšujemo storitev, za namene oglaševanja ter raziskave rabe spleta. Prosimo vas, da nam prijazno dovolite, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen. V primeru, da boste nadaljevali z uporabo naše spletne strani, bomo to razumeli kot privolitev. Vašo odločitev lahko vedno spremenite tukaj.
Se strinjam
Ne strinjam se