29. avg, 2012   Agencija Oskar, O Agenciji Oskar, Oskar piše  

 

Kako v skupno zimsko zmago!

 

DOŽIVETO, PESTRO, UGODNO, ZAGOTOVLJENO!

 
Kako sodelovati, da dosežemo skupno zimsko zmago? Mi smo pripravljeni, z vašo pomočjo pa nam zmaga ne uide. Skupno zmago letošnje zime smo si v Agenciji Oskar zamislili v obliki slogana DOŽIVETO, PESTRO, UGODNO, ZAGOTOVLJENO!
V Agenciji Oskar smo pripravljeni jahati na valu izzivov današnjega časa. Ste pripravljeni tudi vi?
DOŽIVETO …
Poseben poudarek letošnje zime smo namenili srednje dolgim doživetim potovanjem v tople kraje, s katerimi poleg samega potovanja in doživetja presekamo Etiopija 044zimske dni in se napolnimo s toplino zimskega poletja. Oskarjeva doživeta potovanja (stopnja 3) so potovanja, ki vzpodbujajo sopotnikovo aktivnost ter stik s tradicijo dežel in njenih prebivalcev. Velik poudarek je namenjen naravi in osebnim doživetjem. To so potovanja, ki jih v tem trenutku najbolj potrebujemo!
Doživeta potovanja se bodo dogajala enakomerno skozi celo zimo od konca oktobra pa vse do konca marca, nekatera celo do konca aprila. Vsa načrtovana doživeta potovanja so že objavljena! 
… IN BOLJ TURISTIČNO
Seveda nismo pozabili na ljubitelje krajših in bolj turističnih potovanj. Najdete jih v treh glavnih terminih –sul-pred-last-0208 konec oktobra (krompirjeve počitnice), za novo leto ter v času zimskih šolskih počitnic. Pri krajših potovanjih bolj pazimo na čas in njegovo učinkovitost, potovanja ne smejo biti daljša od 11 dni, vključujejo pa vsaj dan počitnic ob toplem morju.
Seveda pa krajša potovanja najdete tudi v drugih terminih – zanimivi so časi okoli 8. februarja, ko so dnevi kratki in megleni, zimske počitnice toliko bolj vabljive, pa še prost dan dopusta se lahko kar pozna!
PESTRO
Če ste videli že cel svet, boste pri Agenciji Oskar zagotovo našli potovanje, ki vas bo pritegnilo! Pokrivamo vse glavne potovalne in avanturistične zimske svetovneAdat-hiša prednikov plemena Mangarajev destinacije – res vam ne bo težko najti PRAVE zgodbe zase! 
NOVOSTI. Vsaki regiji smo letos dodali novost – naj bodo FILIPINI v JV Aziji, južna INDIJA na indijskem podkontinentu, ERITREJA v Afriki, BRAZILIJA v južni Ameriki, JAMAJKA v srednji Ameriki, Sokotra v Arabskem svetu in Andaluzija s Tenerifi v Evropi.
PRENOVE POTOVANJ. Vsa zimska potovanja so vsebinsko prenovljena z novimi pristopi in izkušnjami pretekle sezone. Posameznim deželam smo dodali potovalne stile, po katerih radi povprašujete – predvsem smo okrepili Indijo, Indokino in Indonezijo …
Več o Oskarjevih zimskih destinacijah – (v naslednjem e-časopisu).
UGODNO
Pripravljeni smo, da vsako ugodnost hitro prenesemo na vas, sopotnika. Z vašim sodelovanjem lahko uresničimo res ugodne potovalne priložnosti. Zato pa želite sodelovati, saj so posebne ponudbe V osrcju indokine-Kambodza_Angkor Wat - osnovna stranOMEJENEGA TRAJANJA – kot tople žemljice so hrustljave samo takrat, ko so tople!
NA SPLOŠNO VELJA: PRIJAVITE SE ČIM PREJ. Naše cene nagrajujejo prve sopotnike, ki lahko uživate tudi do 10 % nižje cene kot zadnji sopotniki na istem potovanju. Predvsem pohitite za novoletna potovanja in potovanja, ki so že zagotovljena! 
Dodatne posebne ponudbe lahko pričakujemo predvsem za potovanja z odhodom v  NOVEMBRU, JANUARJU in FEBRUARJU. Kako jih izkoristiti? Že zdaj si izberite potovanje in se nanj vsaj informativno prijavite. Potem vas pravočasno obvestimo takoj, ko bo kaj novega – ali posebna ponudba ali druga sprememba, ki bo zahtevala vašo odločitev.
Z nekaj sodelovanja so lahko letošnja zimska potovanja izjemno ugodna! Izkoristite priložnost! Sodelujte.
ZAGOTOVLJENO
Letošnjo zimo v času gospodarskih izzivov bodite še posebej pozorni na besedico ZAGOTOVLJENO! Zagotovljeno potovanje je letošnjo zimo morda šeIndija dekleta okraski (3) pomembnejše od ugodne ponudbe ali posebne cene … Če pa uspete dobiti ZAGOTOVLJENO potovanje po POSEBNI PONUDBI, nikar ne odlašajte – to je letošnja ZMAGA!
V Agenciji Oskar smo zagotovljenim potovanjem posvetili posebno pozornost. Že 3 mesece aktivno delujemo v tej smeri in vas sopotnike zbiramo na potovanjih, ki jih potem lahko zagotovimo že 3 – 6 mesecev pred odhodom! Predvidevamo, da bomo na ta način uspeli izpeljati 10 – 15 % več potovanj kot lansko zimo.
Pri tem pa je ključno vaše sodelovanje! Pokličite nas in nam sporočite vašo željo! Potem vse skupaj prepustite nam. Popeljemo vas v skupno zmago!
 
Srečno! Oskar