Ponovno smo doživeli čudovito in v vseh pogledih izjemno Turčijo. Naš čas na potovanju se je kar ustavil in nas zavedel v turško brezčasje. O, seveda smo se že na začetku pogovarjali o protestih in kmalu ugotovili, da se v Turčiji prav nič več ne dogaja, čeprav smo obiskali kar nekaj večjih mest in mestnih središč, tudi Istanbul. Žal pa nam je bilo Turkov, ker se zdaj mnogo obiskovalcev Turčije izogiba in jim primanjkuje posla. Marsikje smo bili edini in še kako dobrodošli. Iz dneva v dan smo se počutili bolj domače in vedno bolj smo bili vsi navdušeni nad to izjemno deželo. Uživali sleherni trenutek, od preproste skodelice čaja do svetovljanskih kapadokijskih oblik! Ja, izjemno je bilo. Turčija je pač neverjetna, tako in drugače. Varna, prijetna in kakor mi je danes zjutraj preko internetnega klepeta povedala Petek, ti zleze pod kožo. Preverila sem tudi Taksim in naletela na Parado ponosa v znamenju ljubezni in s katero Turčija vstopa v še modernejše obdobje. Res je bilo težko oditi. Kemal je rekel: “Ne morem verjeti, da je tako hitro minilo. To je bilo moje najboljše potovanje do zdaj!”. Te besede povedo vse.

Ajda

Utrinki iz anonimnih anket:

– Super, super, super!

– Potovanje je bilo zelo prijetno, doživeto. Primerna skupina, super vodnica. Vso pohvalo šoferju. Lokalni vodnik prijeten.

– Na potovanje odšla v pričakovanju čarobne in zanimive dežele, jo doživela in me je prevzela: “Čok, čok guzel.”

– Bilo je res doživeto potovanje!

 

 

Komentirajte

Za komentiranje morate biti prijavljeni.

Zahodna Turčija-Pogled na morje-tran
POTOVANJE:
Cena:
od 960 EUR
Trajanje:
od 12 dni
Potovalni stil:
Stopnja 3 - Oskarjevo doživeto potovanje
Zahodna Turčija-Efez-trxk
POTOVANJE:
Cena:
od 799 EUR
Trajanje:
od 9 dni
Potovalni stil:
Stopnja 2 - Oskarjevo turistično potovanje
Turčija-Istanbul-Hagia Sophia-zastava-trae
POTOVANJE:
Cena:
od 1200 EUR
Trajanje:
od 15 dni
Potovalni stil:
Stopnja 3 - Oskarjevo doživeto potovanje
Portal agencija-oskar.si uporablja piškotke, da lahko z analizo obiska izboljšujemo storitev, za namene oglaševanja ter raziskave rabe spleta. Prosimo vas, da nam prijazno dovolite, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen. V primeru, da boste nadaljevali z uporabo naše spletne strani, bomo to razumeli kot privolitev. Vašo odločitev lahko vedno spremenite tukaj.
Se strinjam
Ne strinjam se