Islandija , dežela presežkov na ognjeni črti

Islandija je dežela presežne narave. Oko strmi in občuduje, duša se čudi in navdušuje. Doživetje Islandije je skok iz ponorelega sveta v neskončnost naravnih lepot. Moja mama sicer ne potuje več, ampak na Islandijo bi šla pa vedno!

Kako Islandijo ujeti v potovalno doživetje? Najprej ustvarimo potovanje, v katerem so zajete vse glavne lepote. Površinskemu zaporedju dodamo sproščen ritem, ki diha s sopotnikom in z deželo, z dovolj časa za najlepše trenutke. Na vrh vtkemo tankočutno zgodbo, ki sopotniku pusti izkušati in doživljati Islandijo, kolikor jo lahko njegov trenutek prenese …  

To je Islandska saga 2017.  

Islandija

Potovanje sem gladil 2 meseca. Je preplet vidnega in nevidnega sveta. Je dovolj dolg vstop v vzporedno resničnost, da v njej zaživimo. Dinamičen koncept nas vodi v aktivnost, s katero sanje in stanje spletamo v izkušnjo. Zunanje danosti odkrivajo naše skrite kotičke. Pod veličastno naravo islandske praznine se skriva neprecenljivo bogastvo; vidno je le tistemu, ki ga išče, da ga lahko najde.

Le prepustiti se ji je treba, Islandiji in Sagi, da vstopi v vas in skozi vas zaživi. Jaz pa vas z veseljem vodim skozi …

Srečno! Oskar

Islandska saga 2017  >> Odhodi: 15. 6., 13. in 23. 7., 6. 8. 2017

Tags:

Komentirajte

Za komentiranje morate biti prijavljeni.

Portal agencija-oskar.si uporablja piškotke, da lahko z analizo obiska izboljšujemo storitev, za namene oglaševanja ter raziskave rabe spleta. Prosimo vas, da nam prijazno dovolite, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen. V primeru, da boste nadaljevali z uporabo naše spletne strani, bomo to razumeli kot privolitev. Vašo odločitev lahko vedno spremenite tukaj.
Se strinjam
Ne strinjam se