12. apr, 2021   Agencija Oskar, Intia, Oskar piše  

 

Intia, coaching in Agencija Oskar

Agencija Oskar je simbol za potovanja, iskrivo gibkost duha in telesa, ustvarjanje domiselnih zgodb in razvojne prebujenosti, da vedno znova preteklost nadgrajujemo s sedanjostjo, ozkost z novimi širinami in plitvost z novimi globinami. Ozaveščena živost in stalna nadgradnja včerajšnjega sebe – to je Življenje, ki ga je vredno živeti.

Coaching pa je neizčrpen vir vprašanj – ki nas usmerja v nove pozornosti, sooča z omejujočimi prepričanji, odpira nove razsežnosti, polni z navdihom, smislom in poslanstvom. To je naša moč, vitalnost, svojskost in neulovljivost.

V Agencijo Oskar sem spustil coaching na glavna vrata, ker je to že od prvega dne del naše narave. To ni zgolj tehnika, je način živahnega raziskovalnega življenja, ki vodi v ustvarjalno, izpolnjeno in vredno življenje. S coaching tehniko sem vas z našimi vodniki desetletja odpiral značilni drugačnosti naših dežel – z odgovori na vprašanja smo presegali sami sebe in leteli na skakalnicah naših potovanj.

Na poti k INTII. Intia je Sonce, simbol svobode, višjega nas, ki vidi dlje, ve več in sije, tudi ko na Zemlji pada dež. Intia je zdaj del skupne resničnosti, nova priložnost za nadgradnjo in razvoj vsakega med nami; za potovanje v domačem življenju.

Coaching človeku vdihuje polno legitimnost in kompetentnost. Človeka spoštuje kakršen je. Vsak od nas je pravi, zdrav, dovolj sposoben in pameten zase, da lahko naredi kar mora in želi; vsak lahko uresničuje svoje poslanstvo. Zdaj tudi v domačem življenju postavljamo vprašanja, odgovore nanje pa najde vsak sam. Kot na potovanjih z vprašanji trčimo na omejujoča prepričanja, nove razsežnosti in spoznanja pa odkriva vsak sam … Ključno postaja, da si znamo sami odgovoriti na vprašanja in stati za tem.

Kot potovanja, vas tudi coaching polni s samozaupanjem in močjo, saj z njim uresničujete konkretne cilje in dosegate želene rezultate. Hkrati vas vodi v spoznavanje sebe, uresničevanje lastne vizije, uresničenje  vaše izjemnosti, svojskosti in različnosti, s katero ste na ta svet prišli bogatit življenje.

Preizkusite coaching našega Inštituta Intia. Kot ste nekoč preizkusili potovanja Agencije Oskar,  se v njih spoznali ter postali sopotniki. Prijavite se na Predstavitveno srečanje. Privoščite si vznemirljivo skupinsko avanturo – Aprilski skupinski coaching – prvi odhod je že danes! Ali pa se na pot odpravite individualno. Potem nam pišite in povejte – delite z nami izkušnjo in rezultate, povejte naprej.
 
Srečno pot vam želim, 
srečno domače potovanje po samem sebi.
Oskar