08. dec, 2021   Agencija Oskar, Individualna potovanja  

 

Individualno z Agencijo Oskar

Odkrijte svet z nami!

Potovanja so nepozabna doživetja, kjerkoli jih preživite. Bodisi v naročju razkošja na zasebnem otoku ali na epski avanturi odkrivanja sveta. To je samo vaš čas. Vaš čas za sončne zahode na Baliju, gondole v Benetkah, zvezdno nebo v puščavi, ptičje petje v deževnem gozdu …

Ideje in navdih za vaše potovanje najdete na  www.agencija-oskar.si.

Zakaj bi se odločili za
profesionalno pomoč pri organizaciji vašega potovanja?

  • Prihranek časa in denarja

Organizacija potovanja zahteva veliko časa in energije. Zakaj bi že tako polni dnevni rutini dodali še skrb organizacije potovanja v morju spletnih informacij? Podarimo vam čas, da se lahko osredotočite nase in na vaše najbližje. Naša dodana vrednost je vaš prosti čas, finančne ugodnosti in predvsem prave odločitve glede poteka in organizacije potovanja.

  • Potovalni agent je odličen vir znanja

Niste prepričani, kam želite iti in kdaj je najboljši čas za vašo izbrano destinacijo? Odlična potovalna agencija vas usmeri v najboljše destinacije v najboljšem času. S poznavanjem destinacij, hotelov, restavracij, izletov in sočnih podrobnosti vam bomo lažje svetovali in skupaj z vami odkrivali, katera destinacija je najprimernejša za vas. Z upoštevanjem vaših želja skupaj ustvarimo potovanje, ki odraža vas, vaš slog in vašo osebnost.

  • Vemo tisto, česar vam splet ne bo povedal in smo vaša odlična podpora med potovanjem

Ali ni hujšega kot na primer prispeti do svojega letovišča ob obali in ugotoviti, da je polovica stavbe v gradnji? Ali pa da ima apartma, ki ste ga rezervirali v centru mesta, pogled na bližnjo garažno hišo namesto pogleda na staro mestno jedro? Ali pa da prispete na letališče in vaš let zamuja ali je celo odpovedan? Če ste imeli kdaj podobno izkušnjo, potem veste, kakšen nepotreben stres je to.

Potovalni agenti vemo, katere sobe so na najboljši lokaciji in poznamo vse druge podrobnosti, na katere internet ni pozoren. Povezani smo z lokalnimi agencijami po vsem svetu, s katerimi smo zgradili zaupanje na temelju dolgoletnih odnosov.

Če letalske karte rezervirate pri strokovnjaku, lahko spremembo itinerarja ali zamude hitro rešimo z našim sistemom možnih sprememb, rezervacij novih letov ali s povezovanjem z VIP linijami namesto večurnega čakanja. Rešitev poiščemo, še preden vi sploh veste, da obstaja težava.

  • Poskrbimo, da je vaše potovanje nepozabno – prejmite ”Oskar ekstra”

Seveda, sami si lahko rezervirate hotelsko sobo preko interneta, vendar rezervacija s potovalnim agentom pomeni, da boste lahko uživali tudi v ugodnostih in nadgradnjah pri storitvah, kjer imamo mi utečene odnose sodelovanja. Uporaba potovalnega agenta je najlažji način za VIP obravnavo. Od posebnih prošenj in preferenc do udobja v sobi (pomislite, da bi vas kozarec vašega najljubšega vina že čakal v vaši hotelski sobi). Potovalni agent deluje za kulisami in skrbi, da bo vaše potovanje še posebej posebno. Sami se težje tako VIP-ate. Mi to storimo za vas.

Načrtujete potovanje? Poročno potovanje, družinsko potovanje ali počitnice, službeni odklop … za vas pripravimo prav vse.  

Kontaktirajte nas na:  individualno@agencija-oskar.si, ali nas pokličite na 04/201 43 41 in 04/201 43 34.

 

Slika 9. na plazi 1 - Individualno z Agencijo Oskar