21. avg, 2013   Agencija Oskar, Člani pišejo, Grčija, O Agenciji Oskar  

 

IKARJEVE SANJE – odzivi potnikov

Lep večerni pozdrav vsem!

Veseli me, da imamo naslove, da bomo lahko kakšno rekli tudi po tej poti. In izmenjali fotografije, misli…

Zame je ostalo nekaj neizgovorjenega tisti zadnji dan, ko se je Daša poslavljala od nas na avtobusu. Takrat sem zamudila priliko.

Zapomnila sem si prvo našo skupno vožnjo z letališča v hotel. Takrat nam je Daša omenila, da smo prva skupina, ki gre z Oskarjem po Kreti. Da upa, da bo uspelo, da se bo Kreta obdržala kot destinacija za bodoča popotovanja. Kaj pa vem, sama nekako nisem niti pomislila, da se ne bi obdržala, da naše popotovanje ne bi bilo izjemno lepo. Na tak način se je namreč ohranilo meni. Zaradi vseh vas in zaradi pokrajine, ki nas je presenečala iz dneva v dan. Mislim, da se ne bom zmotila, če bom rekla, da je bilo potovanje obenem nekaj posebnega.   Morda zaradi drugačnosti, morda zaradi barv, morda zaradi živali, zaradi druženja, zaradi nočnega vrveža v mestecih in mestih, zaradi prijaznosti domačinov. Morda pa tudi zaradi vsega skupaj. Ali pa zaradi česa popolnoma drugega.

Rada bi se zahvalila Daši, da nas je povezala med seboj, tako, čisto na svoj način. S svojo skrbnostjo, odgovornostjo, razumevanjem in s spoštovanjem do cele skupine in do vsakogar izmed nas. Z ogromno znanja. S svojo dobro voljo, optimizmom, smehom ter z neizmerno voljo in energijo.

Vsega lepega polno poletje vam želim še naprej in se veselim, da se ob priliki ponovno srečamo.

Urša

Bravo, Urša,

prav to je manjkalo na koncu. Kot kaže, smo ta trenutek vsi zamudili, zdaj pa si ti to lepo povedala in zaključila našo pot. Hvala naša Daša in lp!

Darja in Bojan

Živjo vsem! Se pridružujem Uršinemu in Darjinemu mnenju!! Tudi meni je manjkalo… očitno smo bili toliko polni vtisov in mogoče tudi malo utrujeni ali ne vem kaj?

Draga Daša, ko si se poslovila od nas, smo kar obsedeli in obnemeli vsak s svojimi vtisi. Mislim, da smo čisto vsi čutili, da se ti želimo ZAHVALITI za vse, za vsa tvoja prizadevanja in tvojo neizmerno pozitivno energijo! To, kar si nam dala na tem potovanju, je bilo veliko več kot bi nam dal marsikateri drugi vodnik! Jaz in moji dekleti smo uživale in se bomo tega spoznavanja Krete še dolgo spominjale!
Vse najlepše ti želim!

Nataša

Dragi sopotniki!

Ikarjeve sanje so nas  s prijetno družbo  pripeljale na čudovito Kreto,

kateri je svojo noto dodala izjemna Daša,

kar je lepo zapisala Urša in tudi čutimo tako.

Lepo in doživeto poletje želimo vsem.

Nasvidenje na srečanju.

Pozdrav od štirih prijateljic.

Težko je še kaj dodati, vse ste že napisale. Res je bilo super: Kreta, sopotniki, energija, … Daša, ti si pa itak carica.

Želiva vam dolgo vroče poletje, pa da se res še kdaj srečamo.

Mojca in Blaž

grčija-razglednica