08. jul, 2021   Agencija Oskar, Individualna potovanja  

 

Ekipa individualnih potovanj

Predstavljajte si, da obstaja potovalni navdušenec in strokovnjak z dolgoletnimi izkušnjami, ki se trudi, da bi prav za Vas ustvaril idealne počitnice. Mi v Agenciji Oskar jih poznamo vsaj tri. 😉 Odločili smo se, da vam jih predstavimo. To je naša ekipa na oddelku individualnih potovanj, ki pomaga in svetuje vsem, ki želijo potovanje oblikovati po svojih željah.

Vaša povpraševanja nam lahko pošljete na individualno@agencija-oskar.si, ali izpolnite obrazec.

Oskar Savarin (mlajši)

Z veseljem vam pomagam pričarati najlepša doživetja na vaših potovanjih. Z znanjem, ki sem ga pridobil med potovanji in raziskovanji sveta, lahko vam pomagam pri vašem odkrivanju sveta in organizaciji vaših počitnic.

Raziskovanje sveta je del mojega življenja že precej let. Naj bo v otroštvu – z družino, v mladosti – sam ali kasneje kot turistični vodnik in organizator potovanj. Vselej me je po svetu vodila radovednost in želja po novih odkritjih. 

15 let sem se kalil kot turistični vodnik na destinacijah v Evropi, Aziji, Afriki ter Ameriki. Te destinacije poznam in vam lahko svetujem pri izbiri dežele, seveda pa tudi pri dodatnih dogodivščinah, ki jih tam doživite.

Avanturistična in doživeta ali pa sproščujoča. Vsakemu vašemu potovanju lahko dodam tisto piko na i, da si ga boste zapomnili. Če se slučajno kje zalomi, vam z veseljem pomagam, da situacijo preobrnemo v novo dogodivščino.

Ivana Milovanović

Uživam pri delu, ki ustvarja najlepše življenjske trenutke za človeka. V veliko zadovoljstvo mi je, da lahko nekomu pripomorem pri tem. Hkrati imam vsak dan priložnost ‘potovati po svetu’ in ‘odkrivati nove kotičke sveta’, pa čeprav ne vedno v fizični obliki. 😊

Že kot mlada sem spoznala, da me potovanja zelo zanimajo, zato sem v turizmu začela že v zgodnjih študentskih letih. Veliko izkušenj imam za seboj, a je vseeno zabavno, ko me lahko še vedno vsak dan preseneti kaj novega. Pri svojem delu opažam, da veliko šteje, če si natančen načrtovalec in odličen raziskovalec z izjemnim čutom za podrobnosti.

Individualna potovanja oziroma potovanja po meri zahtevajo veliko več kot samo ‘klik in pojdi’ in prav to je tisto, kar je zanimivo. Največji čar čutim v tem, da vidim vsakega človeka kot posameznika in mu ponudim program po njegovi meri, kjer se lahko še bolj poglobim v majhne podrobnosti. Poročna potovanja pa pripravljam še s posebnim dodatnim navdušenjem!

Z veseljem se pogovorim z vami o vseh možnostih: zavedam se, da lahko skupaj ustvarimo edinstvene potovalne izkušnje, ki vam bodo pustile prijetne in lepe spomine.

V upanju bodočega skupnega sodelovanja vas lepo pozdravljam in želim vse dobro, Ivana


Katka Žiher

Svoje prve korake v turizmu sem začela delati že kot študentka. Če bi me takrat vprašali, zakaj sem izbrala to panogo, bi vam odgovorila, da zato ker rada potujem. Kar je seveda 100% res, a bi si želela, potovati še več. 😊 Če pa me danes vprašate, zakaj sem izbrala in ostala pri Agenciji Oskar, je moj odgovor preprost. Zaradi ekipe s katero delam. Veliko se naučimo drug od drugega in vsi skupaj imamo veliko znanja in izkušenj. Doživeli smo že veliko vzponov in padcev in čeprav je veliko trdega dela, se na poti tudi veliko nasmejimo in si med sabo pomagamo.

Zato vas vabim, da nam tudi vi zaupate pri pripravi vaših počitnic. Vi s svojimi željami in pričakovanji, mi pa z našim znanjem in izkušnjami bomo zagotovo uspeli najti skupen jezik.