01. jul, 2015   Grčija, Kreta  

 

Dan na celostni Kreti z Jeleno Jonke

Piše: vodnica Jelena Jonke
Dan smo začeli ob sončnem vzhodu z jutranjo meditacijo. Sledil je zajtrk in odhod na raziskovanje Krete. Izbrane kretske cestice so zelo neobičajne in nas vodijo do najbolj oddaljenih krajev otoka. Obiskujemo kraje, ki so pomembni za delo na sebi, ki smo si ga zadali na tem potovanju. Prilagodljivi smo in vse podrejamo vpijanju vsega, kar nam Kreta ponuja.
Grčija-Kreta-Blue LagoonV času kosila se ustavimo v simpatični taverni in uživamo v “kretski dieti”, skupnem druženju in siesti ob grški kavi. Če na poti opazimo kakšen poseben energijski prostor ali lepo plažo si dovolimo postanek … “Prosti čas” na plaži ali drugih primernih prostorih izkoristimo za individualne terapije.
Ustavljamo se povsod, kjer nam kraji nekaj sporočajo. To takoj vklopimo vase in ozavestimo, kako to energijo lahko uporabimo v vsakodnevnem življenju. Čez dan delamo tako fizične kot energijske vaje.
Dan zaključimo z večerno meditacijo. Zaspimo polni intenzivnih barv, okusov, vonjev in energij, ki smo jih vpili čez dan … prava čarovnija.
Tako je zgledala naša celostna Kreta, s katere smo se vrnili z ozaveščenimi potenciali in navodili za uporabo v življenju!