Carigrad 4/5 dni – kliknite tukaj

Stopnja 2 – Oskarjevo turistično potovanje

Spustite se v vrtinec svetovne metropole, 1600-letne prestolnice na dveh kontinentih … Naj vas vzhodnjaški vrvež bazarjev preplete z levantinskim utripom … mogočne Turčija-Istanbulzgradbe s slavno preteklostjo … bosporska ožina z dvema celinama!

Doživite trebušni ples, barantajte z uličnimi prodajalci po barvitih tržnicah … prepustite se čarom Orienta, začutite turški utrip!! Naj vas za kratek čas ponese carigrajsko vzdušje živih dni in sanjskih noči … nihče vam ga ne pričara tako, kot mi!

Prepustite se sožitju slavne preteklosti in barvite sedanjosti … doživite temperamentno noč s trebušnimi plesalkami v nočnem klubu ali turško večerjo ob zvokih ciganske glasbe … ki se lahko razvije v spontano veselico.

Del potovanja v Carigrad so tudi nakupovalni užitki. Diskretno smo čas zanje umestili v povsem raznolika vzdušja: v turistično orientalskem vzdušju Pokrite tržnice, v uličnem vrvežu uličic okoli Egipčanske tržnice, kjer najdete stvari po cenah, ki jim ne morete verjeti, v vzdušju azijskega Kadikoya, kjer vas gotovo premami kvalitetno blago po ugodnih cenah … in na koncu še eksluzivno vzdušje modernega Taksima!

 

Komentirajte

Za komentiranje morate biti prijavljeni.

Zahodna Turčija-Pogled na morje-tran
POTOVANJE:
Cena:
od 840 EUR
Trajanje:
od 12 dni
Potovalni stil:
Stopnja 3 - Oskarjevo doživeto potovanje
Turčija-Istanbul-Hagia Sophia-zastava-trae
POTOVANJE:
Cena:
od 1098 EUR
Trajanje:
od 15 dni
Potovalni stil:
Stopnja 3 - Oskarjevo doživeto potovanje
Zahodna Turčija-Efez-trxk
POTOVANJE:
Cena:
od 744 EUR
Trajanje:
od 9 dni
Potovalni stil:
Stopnja 2 - Oskarjevo turistično potovanje
Portal agencija-oskar.si uporablja piškotke, da lahko z analizo obiska izboljšujemo storitev, za namene oglaševanja ter raziskave rabe spleta. Prosimo vas, da nam prijazno dovolite, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen. V primeru, da boste nadaljevali z uporabo naše spletne strani, bomo to razumeli kot privolitev. Vašo odločitev lahko vedno spremenite tukaj.
Se strinjam
Ne strinjam se