22. jul, 2020   Agencija Oskar, Oskar piše  

 

Čar skupinskih potovanj v 2020

Še posebej LETOS imajo SKUPINSKA potovanja poseben čar. Na letošnjih poteh se ustvarja izjemna skupinska dinamika. S sopotniki se še toliko bolj želimo družiti in deliti izkušnje. Letos je SKUPINA SOPOTNIKOV najpomembnejši potovalni adut. Četudi gre za krajša potovanja po Sloveniji, je učinek primerljiv s svetovnimi potovanji drugih let.

Letos si še bolj želimo razbremeniti samih sebe, kot smo doma. Za to POTREBUJEMO aktivno skupinsko okolje in dobrega vodnika, ki nas vzpodbudi k izstopu iz domačih krogov misli in čustvovanj. Le tako se lahko otresemo odrevenelosti, ki smo jo nabrali v času osame in preteklih dogajanj.

Letos nam še bolj pomaga konstruktivna družba sopotnikov. Zdravilna je prav drugačnost naključnih sopotnikov, ki z nami ne delijo domačih misli in občutkov. S pogovori in izmenjavo izkušenj nas sopotniki potegnejo iz notranjih krogov in odprejo nove perspektive. Druženje in novi prijatelji nas dodatno aktivirajo in nas napolnijo z zaupanjem in močjo. Naše skupine svetovnih sopotnikov so običajno bolj pogumne in stabilne od domačega okolja.

Letos je POTOVALNI TEREN Slovenija. Presenetljivo je, koliko zanimivih doživetij nam naša dežela ponuja. Koliko skrivnostnih in neznanih kotičkov! Z odličnim vodenjem le-ti še posebej zaživijo. Letos nas tudi Slovenija lahko vrže v potovalno vzdušje odkrivanja in raziskovanja svetovnih potovalnih terenov. Za vzdušje pa so potrebni sopotniki in seveda – vodnik Agencije Oskar.

Letos sopotniki radi poudarite, da vam veliko pomeni konstruktivna drža Agencije Oskar in naših vodnikov. Kljub temu, da smo z letošnjo situacijo najbolj prizadeti, v nas ni sledu o strahu. Še bolj smo aktivni in delujemo. Vsak vodnik Agencije Oskar vam letos z delovanjem sporoča, da je tudi v teh časih mogoče živeti svoje sanje – želimo jih le preokviriti, da bodo v skladu z letošnjo resničnostjo. 😊

Skupinska potovanja po Sloveniji z Agencijo Oskar imajo velik smisel, ne zaradi dežele same (a tudi tu boste izvedeli stvari, ki jih sicer ne bi), temveč zaradi dinamike potovanja, skupine in vodnika. Skupinska potovanja neprimerljivo nadgrajujejo individualna doživetja. Pridite in preizkusite. Potem nam pišite in mi bomo objavili. In tako bomo tudi druge povabili k zgodbi, ki je gotovo vroča žemljica letošnjega poletja.

Srečno in lepo sijte,

Oskar