Biseri Likijske pešpoti 8 dni  – kliknite tukaj

Stopnja 3 – Oskarjevo doživeto potovanje, Planinsko potovanje

Likija je pravi raj za ljubitelje narave, aktivnih počitnic, pohodnikov in planincev ter vseh, ki želite preživeti teden ali dva v civilizacijskem odklopu in v objemu narave … V tem okolju je speljana Likijska pešpot, ki jo štejejo med 10 najlepših pešpoti na svetu. Potovanje Biseri Likijske poti vključujejo njene najlepše odseke.

Kaj je lepšega, kot po čudovitem pohodu skočitiTurčija-Pokrajina nad Egejskim morjem v turkizno morje?! Likijsko pešpot odlikujejo razgibani pohodniški tereni, najlepše pa je vijuganje med slikovitimi hribi s panoramskimi pogledi na pristno obalo. Tu je še neslišna hoja po borovih iglicah, doživetje pristne Turčije in stik z domačini … in seveda samim seboj!

Biseri Likijske poti postanejo čudovita priložnost za pohodnike in njihove spremljevalce, saj lahko napor dozirate po želji. Tudi če niste planinec ali pohodnik lahko na tem potovanju uživate. Kajti če se ne udeležite nobenega pohoda, vam ostanejo dinamične počitnice na čudovitih plažah in v prijetnih naravnih okoljih.

Likijska pešpot je najlepša v oktobru in novembru, ko so dnevne temperature umirjene, morje pa je še toplo. Druga najlepša sezona je april in maj, a je spomladi morje hladnejše (okoli 21 stopinj).

Nočimo v hotelih 3* na bazi polpenziona, vozimo se z avtobusi in ladjico in predvsem veliko uživamo v naravi.

 

 

Komentirajte

Za komentiranje morate biti prijavljeni.

Zahodna Turčija-Pogled na morje-tran
POTOVANJE:
Cena:
od 840 EUR
Trajanje:
od 12 dni
Potovalni stil:
Stopnja 3 - Oskarjevo doživeto potovanje
Turčija-Istanbul-Hagia Sophia-zastava-trae
POTOVANJE:
Cena:
od 1098 EUR
Trajanje:
od 15 dni
Potovalni stil:
Stopnja 3 - Oskarjevo doživeto potovanje
Zahodna Turčija-Efez-trxk
POTOVANJE:
Cena:
od 744 EUR
Trajanje:
od 9 dni
Potovalni stil:
Stopnja 2 - Oskarjevo turistično potovanje
Portal agencija-oskar.si uporablja piškotke, da lahko z analizo obiska izboljšujemo storitev, za namene oglaševanja ter raziskave rabe spleta. Prosimo vas, da nam prijazno dovolite, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen. V primeru, da boste nadaljevali z uporabo naše spletne strani, bomo to razumeli kot privolitev. Vašo odločitev lahko vedno spremenite tukaj.
Se strinjam
Ne strinjam se