Jemenski časopis, intervju za NBC, kar na čolnu ob obali SocotreV Jemnu smo turisti za domačine še vedno izredno zanimivi. Na naših potovanjih v preteklosti smo bili s skupinami deležni različnih intervjujev, od predsedniškega časopisa do intervjuja za ameriško televizijsko postajo NBC.

Bolj kot sama vprašanja, ki so bila klasična (od kje prihajamo, kaj vse smo si ogledali, vprašanja o terorizmu … in seveda razlog, zakaj nas je pot sploh pripeljala v Jemen …), so bile zanimive tudi izbire lokacije. Eden od intervjujev je potekal kar med celodnevnim ogledom glavnega mesta, drugi je potekal navsezgodaj zjutraj v preddverju hotela, medtem ko je tretji potekal kar na čolnu pred obalo največjega jemenskega otoka Socotre.

Marijana Panić

 

Komentirajte

Za komentiranje morate biti prijavljeni.

Portal agencija-oskar.si uporablja piškotke, da lahko z analizo obiska izboljšujemo storitev, za namene oglaševanja ter raziskave rabe spleta. Prosimo vas, da nam prijazno dovolite, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen. V primeru, da boste nadaljevali z uporabo naše spletne strani, bomo to razumeli kot privolitev. Vašo odločitev lahko vedno spremenite tukaj.
Se strinjam
Ne strinjam se