Stopnja 3 – Oskarjevo doživeto potovanje, planinsko potovanje

Vzpon na Ararat je čudovita trofeja in zadoščenje ljubitelju gora. Doživite zmagoslavje na vrhu 5.153 m visokega Ararata. Biblični očak je osameli vulkan z večno sneženo kapo, s katere se pogled odpira na vse strani neba, v štiri raznolike dežele, civilizacije…

Vzpon na visoko goro je nežno umeščen v zibko Turčija-Akdamarvzhodne Turčije, v kateri najprej doživimo čudovito okolje nekdanje armenske prestolnice Ani ter umirjene dežele latentne negibnosti… Po vzponu pa doživimo še nekaj naravnih lepot z vrhuncem na jezeru Van, kjer se z ladjico popeljemo do otočka in se vržemo v sodavo “morje”.

Nočimo v hotelih 2-3* in v gorskih šotorih, ki jih priskrbi Agencija Oskar in jih dostavi na ljubljanskem letališču. Udeleženci potovanja so zadolženi za šotore in prenos šotorov v času potovanja.

V planinsko potovanje so vključeni vsi prevozi s terenskimi prevoznimi sredstvi, lokalni gorski vodnik, najem osličkov/nosačev za prenos prtljage in tovora, najem višinskih gorskih šotorov, zajtrk in večerja, ter dovoljenje in državne takse. Na ostalem delu potovanja se prevažamo z avtobusi in lokalnimi prevoznimi sredstvi.

 

Komentirajte

Za komentiranje morate biti prijavljeni.

Zahodna Turčija-Pogled na morje-tran
POTOVANJE:
Cena:
od 840 EUR
Trajanje:
od 12 dni
Potovalni stil:
Stopnja 3 - Oskarjevo doživeto potovanje
Turčija-Istanbul-Hagia Sophia-zastava-trae
POTOVANJE:
Cena:
od 1098 EUR
Trajanje:
od 15 dni
Potovalni stil:
Stopnja 3 - Oskarjevo doživeto potovanje
Zahodna Turčija-Efez-trxk
POTOVANJE:
Cena:
od 744 EUR
Trajanje:
od 9 dni
Potovalni stil:
Stopnja 2 - Oskarjevo turistično potovanje
Portal agencija-oskar.si uporablja piškotke, da lahko z analizo obiska izboljšujemo storitev, za namene oglaševanja ter raziskave rabe spleta. Prosimo vas, da nam prijazno dovolite, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen. V primeru, da boste nadaljevali z uporabo naše spletne strani, bomo to razumeli kot privolitev. Vašo odločitev lahko vedno spremenite tukaj.
Se strinjam
Ne strinjam se