Varuhi zaklada

RačunovodstvoAgencija Oskar ima tudi računovodstvo. V začetku leta sva Mojca in Marija bivali v zadnji sobici v prvem nadstropju v najetih prostorih. Od letošnje pomladi pa s sodelavci domujeva v novih poslovnih prostorih prav v prvi sobi v pritličju. Najin pomen je torej poskočil.

Kaj počneva? Najprej poskrbiva, da so vaša vplačila v labirintu knjigovodskih kotov pravilno knjižena. Potem poskrbiva, da so pred potovanjem urejene vse obveznosti do naših partnerjev za storitve, ki jih uživate na poti.

Izziv je poskrbeti, da se vse Oskarjeve ideje prelijejo v zakonsko usklajeno knjigovodsko in finančno poslovanje celotne Agencije Oskar. A dokler bova imeli midve dovolj dela, se vam na potovanju ni treba bati. Lahko pa nam pošljete sončka.

Toliko za zdaj. Naslednjič pa vam pripraviva kakšno zanimivo novičko iz Zakona o davčnem potrjevanju računov (ZDavPR). Saj veva, da to že komaj čakate.

Marija in Mojca. 

Komentirajte

Za komentiranje morate biti prijavljeni.

Portal agencija-oskar.si uporablja piškotke, da lahko z analizo obiska izboljšujemo storitev, za namene oglaševanja ter raziskave rabe spleta. Prosimo vas, da nam prijazno dovolite, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen. V primeru, da boste nadaljevali z uporabo naše spletne strani, bomo to razumeli kot privolitev. Vašo odločitev lahko vedno spremenite tukaj.
Se strinjam
Ne strinjam se