01. jun, 2011   Agencija Oskar, Člani pišejo, Dogodki doma  

 

10. srečanje sopotnikov Agencije Oskar – odziv potnice Kristine

 
Turistična Agencija Oskar, ki fantastično poskrbi za drugačno doživljanje potovanj je sredi čudovite narave organizirala že svoje 10 srečanje udeležencev. Vse je bilo podkrepljeno z mnogimi potopisnimi predavanji daljnih dežel, raznimi delavnicami za osebno rast in raziskovanje notranjega sveta.
Obisk je bil fenomenalen.
Za dobro vzdušje so poskrbeli z živo glasbo in ob okusni jedači in pijači so mnogi zavili prav tja v najbolj oddaljen predel prireditvenega prostora.
Že samo zelenje je omejevalo pogled in kar ni dovoljeno, ravno tja nas najbolj vleče.
Napis: Hoja po žerjavici….
Prenekaterim je bilo takoj jasno, da se v tem prostoru dogajajo posebne priprave. In se tudi so!
Skozi neverjetno energijo smeha sohoja po žerjavici s Trojnerjem 21.05.2011 0261 300x199 - 10. srečanje sopotnikov Agencije Oskar - odziv potnice Kristine notranje prepreke odpadale druga za drugo. Skozi igro smo ustvarjali energijsko polje in barvo naše skupine.
Kmalu se nismo več menili za radovedne poglede “firbcev”, ki so ostajali v svoji “reali”. Gradil smo most do vibracije lastnega zaupanja in uresničevanja.
Listek mojih strahov sem si pripravila že doma, saj sem potek dogodka delno že poznala, po žerjavici sem že hodila. Bilo jih je za cel list papirja A4 format. Si mislite koliko strahu… hehehe…
Vsak od udeležencev je na svojem koncu prižgal grmado. Listke s strahovi in omejitvami smo predali ognju.
Nadaljevali smo s pripravami.
Togost fizičnega telesa in notranje zavrtosti smo obdelali na začetku z igrami. Na vrsti je bilo zaznavanje bolj finega nivoja in občutenje etra. Spet skozi igro dotikanja, opazovanja…
Gospod Trojnar ve, kako se potopiti v globino svojega duha. Ena od udeleženk mi je omenila, da ji je ravno Literarni trenutek dal pikico na I. Se strinjam. Počasi smo prihajali do lastnega bistva, do lastnega srca, medtem, ko so ogrnjeni zublji vršili transformirajo elementa lesa.
Bili smo ob ognju in stik z njim se je stopnjeval.
Sonce je zašlo in čas je bil, da Franjo in Brane razgrneta žerjavico. Nastopil je trenutek…Odločitve…in Zaupanja.
No, malo me je bilo pa vseeno strah,hoja po žerjavici s Trojnerjem 21.05.2011 0491 300x199 - 10. srečanje sopotnikov Agencije Oskar - odziv potnice Kristine priznam.
Prvi je stopil na tlečo preprogo gospod Trojner, nato Brane in potem že kar Špela, pa kako odločno.
Moj strah se je v hipu razblinil, ko sem svojo hči videla stopat po žerjavici.
Mimogrede, morda se marsikdo ni zavedal kako močne energije so bile spuščene na zemljo, kajti bili smo tam v družbi vseh elementov, poleg energije polne lune v Biku. Torej še vedno v kopeli močnega energijskega vala, ki so ga v Vesku ustvarili milijoni meditantov. Kajti na duhovnem nivoju je to največje srečanje resnih iskalcev Resnice.
 Kristina