Osnovni podatki

Odlična zgodba! Prvi dan se spočijemo in morda naužijemo koralnih bogastev. Naslednji dan se vzpnemo na Mojzesovo goro in okusimo beduinsko življenje. Potem se v osrednjih dneh potovanja temeljito naužijemo sinajske puščave v vsej njeni veličastnosti – z džipi prekrižarimo vse najlepše kotičke in se sprehodimo po najlepših trasah; uživamo v globokih zvezdnih nočeh in v družbi beduinov. Za konec še enkrat uživamo v Rdečem morju, tokrat v Dahabu.

Kratka in sladka nepozabna potovalna poslastica – kontrast morja in puščave. Za ljubitelje narave in prvinski odklop od domače resničnosti.   

Odhodi

Na tem potovanju trenutno ni načrtovanih odhodov. Za dodatne informacije nas lahko kontaktirate na: info@agencija-oskar.si.

Želite brezplačno Oskarjevo razvajanje?

Vpišite vaš elektronski naslov in si zagotovite Oskarjeve bralne poslastice! Svež katalog in zanimiv priročnik vas najprej popeljeta do vizije vašega sanjskega potovanja, o najboljših terminih, cenah in zadnjih Oskarjevih podvigih pa boste kasneje obveščeni z e-časopisom, ki vas bo subtilno razvajal vsak drugi teden. Ko je vizija jasna, ostane le še užitek na poti. :)