Osnovni podatki

Sinajska puščava je ena najlepših pohodniških puščav tega planeta. Za vsakim hribom je drugačna, enkrat bela in potem črna, spet rožnata in rumenkastih odtenkov; potem so tu sipine in z vetrom izrezljane kamnine, vedno znova veličastna, vedno znova negibna, ki nas korak za korakom polni z energijo in navdihom.

Pred vami je puščavski odklop, ki nas prežame z naravo in bivanjem v njej. Odmaknemo se od civilizacije in njenega udboja, sprejmemo preprosto puščavsko pohodniško življenje, korako za korakom smo bolj sproščeni, umirjeni in očiščeno civilizacijskih navlak, korak za korakom nas puščavska odmaknjenost bolj vsrka tudi v lastni mir in tišino, tihe temne puščavske noči pa nas polnijo s poslanstvom in vse bolj tudi s samim seboj.

Privoščite si nepozaben teden življenja!
 

Odhodi

Na tem potovanju trenutno ni načrtovanih odhodov. Za dodatne informacije nas lahko kontaktirate na: info@agencija-oskar.si.

Želite brezplačno Oskarjevo razvajanje?

Vpišite vaš elektronski naslov in si zagotovite Oskarjeve bralne poslastice! Svež katalog in zanimiv priročnik vas najprej popeljeta do vizije vašega sanjskega potovanja, o najboljših terminih, cenah in zadnjih Oskarjevih podvigih pa boste kasneje obveščeni z e-časopisom, ki vas bo subtilno razvajal vsak drugi teden. Ko je vizija jasna, ostane le še užitek na poti. :)