Osnovni podatki

Zelene flamske ravnice nas odpeljejo v romatični Gent in Brugge, vendar nas tudi Bruselj preseneti s svojo bogato srednjeveško zgodovino, življenskim slogom in zadržano očarljivostjo.

Reims, slikovito mesto v Šampanji nas prevzame s katedralo v kateri je bila kronana večina francoskih kraljev in jasno, z dejstvom, da je pokrajina zibeljka penine.

Alzacija na poti domov nam prikliče bridke spomine na čas, ko sta si jo podajali Nemčija in Francija, spomine na težke čase pa nam odžene ljubki Strasbourg, most med dvema kulturama; francosko in nemško.

Odhodi

Na tem potovanju trenutno ni načrtovanih odhodov. Za dodatne informacije nas lahko kontaktirate na: info@agencija-oskar.si.

Želite brezplačno Oskarjevo razvajanje?

Vpišite vaš elektronski naslov in si zagotovite Oskarjeve bralne poslastice! Svež katalog in zanimiv priročnik vas najprej popeljeta do vizije vašega sanjskega potovanja, o najboljših terminih, cenah in zadnjih Oskarjevih podvigih pa boste kasneje obveščeni z e-časopisom, ki vas bo subtilno razvajal vsak drugi teden. Ko je vizija jasna, ostane le še užitek na poti. :)