Osnovni podatki

Pariz je svetovna prestolnica kulture in umetnosti, zato že sam po sebi kar kliče obiskovalce vsega sveta na oglede in sprehode. Ponuja vam vse od obiska zanimivih muzejev do romantičnih potepanj in uživanja življenja v slogu ˝Joie de vivre˝…

Mesto svetlobe, kot ga tudi imenujejo, je brez dvoma eno najprivlačnejših in najbolj obiskanih mest na svetu. Široki bulevarji, zasanjana obrežja reke Sene in čudovito urejeni parki že od nekdaj privlačijo številne obiskovalce. Je mesto nasprotij; bogata tradicija se kosa z nenehnim napredkom, šarm ovija centralizem, multikulturnost se prepleta s sproščenostjo in eleganca veje iz monumentalne velikosti, mode in umetnosti. Ob vsem tem je Pariz še vedno zelo francoski!

Navdušijo nas razkošni gradovi ob Loari, denimo dvorec Chambord, v kamnu uresničene sanje kralja Franca I., Chenonceaux, s svojo vedrino na reki Cher in Amboise z značilno lego na hribu. To je trenutek, ko pravljica zaživi.

Odhodi

Na tem potovanju trenutno ni načrtovanih odhodov. Za dodatne informacije nas lahko kontaktirate na: info@agencija-oskar.si.

Želite brezplačno Oskarjevo razvajanje?

Vpišite vaš elektronski naslov in si zagotovite Oskarjeve bralne poslastice! Svež katalog in zanimiv priročnik vas najprej popeljeta do vizije vašega sanjskega potovanja, o najboljših terminih, cenah in zadnjih Oskarjevih podvigih pa boste kasneje obveščeni z e-časopisom, ki vas bo subtilno razvajal vsak drugi teden. Ko je vizija jasna, ostane le še užitek na poti. :)