Osnovni podatki

Albanija je ena redkih evropskih držav, ki še spominja na tako imenovane dežele tretjega sveta. Ker potujemo s terenskimi vozili, obiščemo osrčje divje albanske odmaknjenosti.

Če se želite sprehajati po vaseh, ki so ohranile podobo izpred stotih let, potem je to potovanje prava pot za vas.

Skozi težko dostopne doline ob osamljenih rekah se skozi divjo naravo pripeljemo nazaj v »civilizacijo« in uzremo slikovita mesteca in mostove iz časov turške nadvlade.

Zgubimo se v močvirnatem rezervatu ob peščeni jadranski obali in se preko gorskih prelazov zopet spustimo na obalo jonskega morja, ki je v vsej svoji lepoti ena naj slikovitejših na Mediteranu.

Ob ogledih obrambnih stolpov se nam odstirajo zanimive zgodbe o moških, ki so še pred nedavnim skrivali pred roko krvnega maščevanja.

Odhodi

Na tem potovanju trenutno ni načrtovanih odhodov. Za dodatne informacije nas lahko kontaktirate na: info@agencija-oskar.si.

Želite brezplačno Oskarjevo razvajanje?

Vpišite vaš elektronski naslov in si zagotovite Oskarjeve bralne poslastice! Svež katalog in zanimiv priročnik vas najprej popeljeta do vizije vašega sanjskega potovanja, o najboljših terminih, cenah in zadnjih Oskarjevih podvigih pa boste kasneje obveščeni z e-časopisom, ki vas bo subtilno razvajal vsak drugi teden. Ko je vizija jasna, ostane le še užitek na poti. :)