Osnovni podatki

Kljub burni polpretekli zgodovini je Kosovo za večino obiskovalcev prijetno presenečenje. Tu živijo vedri, prijazni ljudje, polne zagona in optimizma.

Kosovo ima sicer najvišjo brezposelnost v Evropi, vendar kmalu opazimo, da v tej najmlajši državi na svetu vsakdo nekaj počne in se z nečim ukvarja.

Dve noči spimo v tradicionalni kuli in se družimo z družino v pristnem domačem okolju, kjer prenekatero zanimivost izvemo iz prve roke.

Pravoslavni obred v samostanu Visoki Dečani, ki se ga udeležimo v nedeljo, je prvovrstni kulturno – verski dogodek.

Pot do Kosova poteka čez albanske planine z neverjetnimi pogledi na gorski svet in doline: en dan posvetimo   pohodu po dolini v osrčju Prokletije.

Odhodi

Na tem potovanju trenutno ni načrtovanih odhodov. Za dodatne informacije nas lahko kontaktirate na: info@agencija-oskar.si.

Želite brezplačno Oskarjevo razvajanje?

Vpišite vaš elektronski naslov in si zagotovite Oskarjeve bralne poslastice! Svež katalog in zanimiv priročnik vas najprej popeljeta do vizije vašega sanjskega potovanja, o najboljših terminih, cenah in zadnjih Oskarjevih podvigih pa boste kasneje obveščeni z e-časopisom, ki vas bo subtilno razvajal vsak drugi teden. Ko je vizija jasna, ostane le še užitek na poti. :)