Osnovni podatki

Kratko in sladko, zanimivo in doživeto. Dan ogledov in skupnega raziskovanja, dan ogleda EXPO 21 in dan za izlete in raziskovanje po želji. Kratek skok iz domače resničnosti lahko nadgradite z zimskimi počitnicami v eksotičnih krajih. Pokličite.

 Svetovljanski Dubaj je bogata metropola, arhitekturni biser Arabskega polotoka in daleč najbolj izstopajoče mesto Emiratov. Na križišču, kjer se Vzhod sreča z Zahodom, moderno s tradicionalnim, je kraj, kjer najdemo številne trgovske centre, restavracije in bare, mošeje in tržnice, hotele in najvišje nebotičnike sveta! Mesto, ki obljublja izpolnitev sanj! Le uresničiti jih še morate.

Odhodi

Na tem potovanju trenutno ni načrtovanih odhodov. Za dodatne informacije nas lahko kontaktirate na: info@agencija-oskar.si.

Želite brezplačno Oskarjevo razvajanje?

Vpišite vaš elektronski naslov in si zagotovite Oskarjeve bralne poslastice! Svež katalog in zanimiv priročnik vas najprej popeljeta do vizije vašega sanjskega potovanja, o najboljših terminih, cenah in zadnjih Oskarjevih podvigih pa boste kasneje obveščeni z e-časopisom, ki vas bo subtilno razvajal vsak drugi teden. Ko je vizija jasna, ostane le še užitek na poti. :)