Osnovni podatki

Koliko časa naj porabim za poročno potovanje v Kostariki? Država se ponaša s fenomenalnimi plažami, deževnimi gozdovi, vulkani, dolinami in mesti. Za raziskovanje več naravnih čudes je potovanje v Kostariko najbolje uživati v časovnem obdobju vsaj 12 dni.

Zakaj ne bi svoje poročno potovanje združili z drugo od senzacionalnih destinacij? Priljubljene kombinacije vključujejo Panamo. Panama je popolna mešanica karibskega in pacifiškega vonja. Privoščite si romantičen večer v čudovitem velemestu Panama City, ki ponuja veliko dejavnosti, restavracij, kulturnih znamenitosti, nočnega življenja in nakupovanja. Panama se ponaša tudi s stotimi čudovitimi otoki z odličnimi možnostmi za bungalove nad vodo ali morske luksuzne vile. Pravi raj čaka!!

Kdaj potovati? Čeprav je Kostarika tropska destinacija, bi bilo kostariško poročno potovanje najbolje načrtovati v sušni sezoni (november – april). Pričakuje vas pravi raj!

Program potovanja

Preglejte podrobnosti individualnega potovanja tukaj: program potovanja Poročno potovanje Kostarika.

Povpraševanje

Obvezna polja so označena z *.

Osebni podatki

Ime je obvezno polje.
Priimek je obvezno polje.
Telefon je obvezno polje.
E-pošta je obvezno polje. E-pošta ni veljavna.

Potujemo

Predviden datum potovanja

Označite storitve, za katere bi želeli, da vam jih pripravimo/svetujemo

Dodatne informacije/komentar

Pošljite povpraševanje

Hvala za poslano povpraševanje!

V kratkem vam odgovorimo.

Želite brezplačno Oskarjevo razvajanje?

Vpišite vaš elektronski naslov in si zagotovite Oskarjeve bralne poslastice! Svež katalog in zanimiv priročnik vas najprej popeljeta do vizije vašega sanjskega potovanja, o najboljših terminih, cenah in zadnjih Oskarjevih podvigih pa boste kasneje obveščeni z e-časopisom, ki vas bo subtilno razvajal vsak drugi teden. Ko je vizija jasna, ostane le še užitek na poti. :)