Osnovni podatki

Havaji, polni romantike in pustolovščin, so idealen kraj za iskanje delfinov in morskih želv; doživetje Haleakalo, največji mirujoči vulkan na svetu; počitek pod kaskadnimi slapovi; uživanje v spektakularnem Black Rocku; ter se sprostiti na šampionskih golf igriščih in odličnih zdraviliških hotelih.
Zapuščeni Havaji ponujajo nekaj najlepših plaž naokoli in vaše poročno potovanje ne bi bilo popolno brez potovanja po večih otokih. 

Kako je s kombiniranjem Los Angelesa ali Las Vegasa? Zakaj pa ne…

Kdaj potovati? Na Havajih so dobre temperature skozi celo leto. Od novembra do marca je deževno obdobje, januar do marec je najboljši čas za obisk Mauija za grbaste kite in od aprila do oktobra je sončna sezona.

Povpraševanje

Obvezna polja so označena z *.

Osebni podatki

Ime je obvezno polje.
Priimek je obvezno polje.
Telefon je obvezno polje.
E-pošta je obvezno polje. E-pošta ni veljavna.

Potujemo

Predviden datum potovanja

Označite storitve, za katere bi želeli, da vam jih pripravimo/svetujemo

Dodatne informacije/komentar

Pošljite povpraševanje

Hvala za poslano povpraševanje!

V kratkem vam odgovorimo.

Želite brezplačno Oskarjevo razvajanje?

Vpišite vaš elektronski naslov in si zagotovite Oskarjeve bralne poslastice! Svež katalog in zanimiv priročnik vas najprej popeljeta do vizije vašega sanjskega potovanja, o najboljših terminih, cenah in zadnjih Oskarjevih podvigih pa boste kasneje obveščeni z e-časopisom, ki vas bo subtilno razvajal vsak drugi teden. Ko je vizija jasna, ostane le še užitek na poti. :)