Venezuela-Angelski slap

VENEZUELA

Venezuela - raj na zemlji

Venezuela - tako kot Krištof Kolumb boste tudi vi kaj hitro spoznali, da ste se znašli v raju, od katerega se boste težko ločili.

Seznam potovanj Venezuela - raj na zemlji

Venezuela


Novice iz bloga

Venezuela - Izgubljeni svet

Piše: vodnik Matjaž Rajh  Kaj bi bilo, če bi vam rekel, da v Južni Ameriki obstaja dežela visoko v oblakih, koder tečejo reke v odte...

Zakaj v Venezuelo?

Piše: vodnik Matjaž Rajh O tej državi Južne Amerike je pri nas slišati bolj malo. Vsake toliko smo v medijih zasledili kakšno bolj...

O deželi

Venezuela-Delta OrinocoSte vedeli, da Venezuela velja za deželo najlepših ljudi? Skoraj 70 % prebivalcev namreč predstavljajo različne rase evropskih, indijanskih in afriških prednikov. Mešanica ljudi in običajev je tako poskrbela za bogato kulturo prijaznih in odprtih ljudi.

Mnogi uvrščajo Venezuelo med najlepše države sveta, saj je dežela številnih kontrastov, tako geografskih, kot tudi populacijskih. Ta tropska dežela ponuja nešteto avanturističnih priložnosti in odlično kombinacijo raznovrstnih aktivnosti. Na potovanju po Venezueli imate možnost odkrivanja eksotične pokrajine, karibske idile, gorovja in obmorske Kordiljere ter tropskega deževnega gozda.

Kaj ponuja Venezuela?

  •  Glavno mesto Caracas s svojimi znamenitostmi.
  •  Kolonialno mesto Ciudad Bolivar.

  •  979 m visok slap, najvišji na svetu, Salto Angel, ki krasi Gran Sabano s svojimi edinstvenimi tepuji ali mizastimi gorami.
  •  Delta reke Orinoko, ki predstavlja dom pestremu živalskemu svetu in raznovrstnemu rastlinstvu.
  •  Spoznavanje domačinov in različnih plemen, kot so Pemon indijanci in Warao indijanci (prebivalci porečja Orinoka) – ljudje kanujev, s katerimi lahko iz prve roke spoznavate njihov način življenja.
  •  Los Roques, arhipelog karibskih otokov, ki s svojimi peščenimi plažami in sinje modrim morjem predstavlja raj za kopalce ter ljubitelje snorklanja in potapljanja.

  •  Venezuela je s svojo raznolikostjo in gorovji primerna tudi za pohodnike.

 

Venezuela izbrana potovanja

Portal agencija-oskar.si uporablja piškotke, da lahko z analizo obiska izboljšujemo storitev, za namene oglaševanja ter raziskave rabe spleta. Prosimo vas, da nam prijazno dovolite, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen. V primeru, da boste nadaljevali z uporabo naše spletne strani, bomo to razumeli kot privolitev. Vašo odločitev lahko vedno spremenite tukaj.
Se strinjam
Ne strinjam se
Želim izvedeti več