JZ Anglija-Devon Dartmoor

  • skrivnostni Stonehenge
  • Tintagel, rojstni kraj kralja Arturja
  • dramatična nacionalna parka Exmore in Dartmoore

V deželi kralja Arthurja

Cena od: 999 EUR

V deželi kralja Arthurja

cena od:
999 EUR
Čas trajanja:
8 dni
Potovalni stil:
Stopnja 2 - Oskarjevo turistično potovanje

Grofiji Cornwall in Devon v jugozahodni Angliji nas vabita s svojimi naravnimi lepotami. Dramatična podeželska pokrajina z očarljivimi avtentičnimi vasicami – vsaka na nek način podobna, a kljub temu drugačna – prehaja v osupljiva in raznolika obalna področja, saj morje nikoli ni daleč stran. Panoramski utrinki, ki so zaznamovani s strmimi pečinami, belimi peščenimi plažami, skritimi zalivi, miniaturnimi pristanišči in slikovitimi ribiškimi vasicami ter "koncem sveta", nikogar ne pustijo hladnega. Notranjost zaznamujejo neskončni zeleni pašniki, skozi katere se vijejo lenobne podeželske ceste, ter divja, mogočna lepota neokrnjene narave v nacionalnih parkih Dartmoorja, Exmoorja in Bodmin Moorja.

To je področje, kjer je zabrisana meja med resničnostjo in legendo. Pokrajina je prepredena z bogato in zanimivo zgodovino, ki se prepleta z miti in legendami in že od nekdaj burijo domišljijo … Tu je dom svečenikov in druidov ter starih keltskih kraljestev, kjer je vladala vilinska magija … Tu je področje žitnih krogov in starodavnih kamnitih krogov s skrivnostnim Stonehenge-om na čelu … Tu se na številnih mestih prepletajo zmajeve črte, ki s svojo močno energijo odstirajo tančico med tem in vzporednim svetom … Ne nazadnje, tu je dom kralja Arturja in čarovnika Merlina; tu počiva meč Excalibur in tu nekje se skriva sveti Gral …

Jugozahodna Anglija s svojimi številnimi znamenitostmi poskrbi za nepozabno potovanje.

Prikaži več
Skrij
Nočitev in prehrana:
Hoteli 3*, polpenzion, 25 – 45 oseb
Velikost skupine:
20 - 45

Tabela odhodov

Datum Št. dni Redna cena Aktualna cena Razlika Status Predvideni vodnik Opomba
25.04.2017 8 od 1110 EUR od 999 EUR -111 EUR prijavite se Program Prijava na potovanje
29.07.2017 8 od 1239 EUR od 1140 EUR -99 EUR prijavite se Program Prijava na potovanje
24.09.2017 8 od 1110 EUR od 999 EUR -111 EUR prijavite se Program Prijava na potovanje

Prijatelji, ki so že bili na tej destinaciji

Oddaj svoj komentar

Oskarček
objavi na Facebook oddaj komentar

Sorodna potovanja

Portal agencija-oskar.si uporablja piškotke, da lahko z analizo obiska izboljšujemo storitev, za namene oglaševanja ter raziskave rabe spleta. Prosimo vas, da nam prijazno dovolite, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen. V primeru, da boste nadaljevali z uporabo naše spletne strani, bomo to razumeli kot privolitev. Vašo odločitev lahko vedno spremenite tukaj.
Se strinjam
Ne strinjam se
Želim izvedeti več