Osnovni podatki

Magični kraji na jugu Britanije privabljajo s svojimi miti in legendami. Potovanje nas popelje iz Londona do skrivnostnega Stonehanga ter na skrajni jugozahod otoka  – do otočka St. Michaels Mount. Pot nas nato vodi na sever Anglije, kjer naravnih lepot in prijetnih angleških mestec kar ne zmanjka. Pravo Anglijo smo doživeli in že se vračamo nazaj v angleško prestolnico.

Tu najdemo vse od malih angleških vasic do dih jemajoče pokrajine. Nacionalna parka Snowdonia in Peak District nas za trenutek pustita brez besed. Sta kot nalašč za odklop od vsakdana. Izgubimo se v lepih razgledih, jezerih, slapovih, sprehodih,…in 50 odtenkih zelene.

Jug Anglije od nekdaj privlači številne umetnike in pesnike. Kljub množici ljudi, ki hodi po sledeh največjega angleškega dramatika Shakespeara, je mestu Straford uspelo ohraniti vzdušje iz njegovih časov. Le kdo ne pozna njegove Romeo in Julije?

Odhodi

Na tem potovanju trenutno ni načrtovanih odhodov. Za dodatne informacije nas lahko kontaktirate na: info@agencija-oskar.si.

Želite brezplačno Oskarjevo razvajanje?

Vpišite vaš elektronski naslov in si zagotovite Oskarjeve bralne poslastice! Svež katalog in zanimiv priročnik vas najprej popeljeta do vizije vašega sanjskega potovanja, o najboljših terminih, cenah in zadnjih Oskarjevih podvigih pa boste kasneje obveščeni z e-časopisom, ki vas bo subtilno razvajal vsak drugi teden. Ko je vizija jasna, ostane le še užitek na poti. :)