Več o bioterapevtu Marjanu Ogorevcu

Marjan Ogorevc

Marjan Ogorevc, rojen leta 1954, že dve desetletji proučuje alternativne načine zdravljenja. Med njimi je karmična diagnostika gotovo eden izmed najzahtevnejših načinov tako za terapevta kot za njegovo stranko. Sočasno z razvijanjem diagnosticiranja in zdravljenja s pomočjo vpogleda v človekovo biopolje je nadgrajeval biorgonomijo, metodo, ki sta jo razvila Izraelca Rafael Rosen in Naomi Feinberg. Poimenoval jo je integralna biorgonomija in o tem napisal prvi priročnik. Danes, po sedmih letih, je pred vami nova posodobljena izdaja z vsebinami, ki bi jih le težko našli tudi v svetovni literaturi s področja naravnega zdravljenja. Ne nazadnje avtor odkrito prizna, da je pred vsakim bioterapevtom težka naloga: nenehno se mora izobraževati in osebnostno ter duhovno napredovati.

O svojih spoznanjih s področja bioenergijskega zdravljenja je napisal devet knjig. V samozaložbi so izšle Biorgonomija (2001), Karmična diagnostika (2003), Integralna biorgonomija (2004), Samozdravljenje s karmično diagnostiko (2005), duhovni potopis Med šamani v Sibiriji, Karmična diagnostika in varen vstop v človekovo biopolje (2007), Alternativna medicina v športu (2008) ter zbirko kolumen Iskanja (2009). Njegova zadnja knjiga - priročnik Sodobna bioterapija je gotovo najbolj pomembna, s poudarkom na karmični diagnostiki in integralni biorgonomiji (2011).

V okviru centra za razvoj alternativnih metod zdravljenja ENOST je ustanovil Šolo za bioterapevte; ves čas si prizadeva za ureditev nacionalne poklicne kvalifikacije zdravilskih poklicev. Nanj se obračajo tudi mnogi športniki – pomaga jim pri psihofizičnem razvoju in obenem proučuje meje vrhunskega športa. Bil je član strokovnega tima Primoža Kozmusa, olimpijskega zmagovalca in svetovnega prvaka v metu kladiva, po njegovi krajši odsotnosti pa je postal njegov trener za dve leti.

Portal agencija-oskar.si uporablja piškotke, da lahko z analizo obiska izboljšujemo storitev, za namene oglaševanja ter raziskave rabe spleta. Prosimo vas, da nam prijazno dovolite, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen. V primeru, da boste nadaljevali z uporabo naše spletne strani, bomo to razumeli kot privolitev. Vašo odločitev lahko vedno spremenite tukaj.
Se strinjam
Ne strinjam se
Želim izvedeti več