Kijev - Ukrajina

  • Lviv in Kijev – ukrajinska bisera
  • nočni vlak je posebno doživetje
  • Černobil – kraj največje naravne katastrofe
  • očarljiva obmorska Odesa

Ukrajina - Od Lviva do Odese

Ukrajina - Od Lviva do Odese - V PRIPRAVI

Lagodno potovanje v evropsko neznano. Ukrajina je največja evropska država, a še vedno ovita v skrivnost. O njej skoraj nič ne vemo in še ni množičnega turizma. Krasijo jo živahna mesta s čudovito arhitekturo in zlatimi kupolami na eni strani ter na drugi preprosto in samobitno podeželje z dačami, odlična domača hrana, pestrost narodov in jezikov, močna ljubezen do kave, lepota narave, drugačna pisava ... Še vedno se čuti vpliv socialističnih časov, ljudje so rahlo nezaupljivi, vendar prijazni. Mi pa smo eni redkih in prvih tujcev, ki vstopamo v njihove kraje.

Obiščemo Černobil, kraj največje okoljske katastrofe v zgodovini človeštva. Mineva že več kot 30 let odkar je eksplozija jedrskih reaktorjev spremenila življenje več milijonov ljudi, a vplivi so močno prisotni in vidni še danes. Ukrajinci se trudijo iz tega potegniti nekaj pozitivnega, Černobil so začeli tržiti kot  točko turističnega obiska.

Neodkriti biser čakata na naše odkritje!

Prikaži več
Skrij
Nočitev in prehrana:
hoteli 3 - 4*, polpenzion, nočni vlak
Velikost skupine:
25 - 45

Prijatelji, ki so že bili na tej destinaciji

Oddaj svoj komentar

Oskarček
objavi na Facebook oddaj komentar

Ukrajina

Piše: vodnica Breda Dular Ukrajino poznamo vsi že zaradi političnih dogodkov, ki so se zgodili leta 2014. Za Ukrajince je to le še ena ...

Sorodna potovanja

Portal agencija-oskar.si uporablja piškotke, da lahko z analizo obiska izboljšujemo storitev, za namene oglaševanja ter raziskave rabe spleta. Prosimo vas, da nam prijazno dovolite, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen. V primeru, da boste nadaljevali z uporabo naše spletne strani, bomo to razumeli kot privolitev. Vašo odločitev lahko vedno spremenite tukaj.
Se strinjam
Ne strinjam se
Želim izvedeti več