Ukrajina-Odesa-Bilhorod

  • Lviv in Kijev – ukrajinska bisera
  • Moldavija – pozabljena dežela na prepihu med Romunijo in Ukrajino
  • Milesti Micii – moldavski vinski paradiž

Ukrajina in Moldavija

Ukrajina in Moldavija - V PRIPRAVI

Lagodno potovanje v evropsko neznano. Ukrajina je največja evropska država, a še vedno ovita v skrivnost. O njej skoraj nič ne vemo in še ni množičnega turizma. Krasijo jo živahna mesta s čudovito arhitekturo in zlatimi kupolami na eni strani ter na drugi preprosto in samobitno podeželje z dačami, odlična domača hrana, pestrost narodov in jezikov, močna ljubezen do kave, lepota narave, drugačna pisava ... Še vedno se čuti vpliv socialističnih časov, ljudje so rahlo nezaupljivi, vendar prijazni. Mi pa smo eni redkih in prvih tujcev, ki vstopamo v njihove kraje.

Moldavija je pozabljena dežela na prepihu med Romunijo in Ukrajino. Se je tu čas ustavil sredi 80-ih letih prejšnjega stoletja? Ostanke ruske preteklosti je moč čutiti na vsakem koraku. Njen največji ponos so vina ter pravoslavni samostani, glavno doživetje pa so prijazni ter odprti ljudje, ki zrejo v vizijo o prihodnosti.

Dva neodkrita bisera čakata na odkritje!

Prikaži več
Skrij
Nočitev in prehrana:
Hoteli 3 *, razno
Velikost skupine:
15 - 35

no images were found

Prijatelji, ki so že bili na tej destinaciji

Oddaj svoj komentar

Oskarček
objavi na Facebook oddaj komentar

Ukrajina

Piše: vodnica Breda Dular Ukrajino poznamo vsi že zaradi političnih dogodkov, ki so se zgodili leta 2014. Za Ukrajince je to le še ena ...

Sorodna potovanja

Portal agencija-oskar.si uporablja piškotke, da lahko z analizo obiska izboljšujemo storitev, za namene oglaševanja ter raziskave rabe spleta. Prosimo vas, da nam prijazno dovolite, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen. V primeru, da boste nadaljevali z uporabo naše spletne strani, bomo to razumeli kot privolitev. Vašo odločitev lahko vedno spremenite tukaj.
Se strinjam
Ne strinjam se
Želim izvedeti več